shutterstock.com
StoryEditor

Nedarí sa vám zhodiť nadbytočné kilá? Siahnite po zázraku, ktorý vám POMÔŽE!

13.06.2021, 23:30
Zdravie
Určite ich vyskúšajte, ak to so zlepšením svojho zdravia a kondičky myslíte vážne.

Žihľava
Žihľava, alebo botanicky správne – pŕhľava, je jedným z najsilnejších prírodných čističov organizmu. Okrem celého radu účinkov na pleť či rast vlasov prečisťuje tráviaci trakt, zbavuje telo nánosov toxických látok. Ideálna je na jarnú očistnú kúru. Z pŕhľavy môžete dokonca uvariť aj chutnú a zdravú polievku, ktorá, samozrejme, nepŕhli, no je príjemne pikantná a osviežujúca a prečistí vám krv. Žihľava obsahuje: triesloviny, vitamíny B a C, vápnik, horčík, železo.

Púpava
Príroda v púpave ponúka všetko, čo potrebujeme na očistu organizmu, poriadny detox, ktorý naštartuje chudnutie a doplnenie vitamínov hlavne po dlhej a vyčerpávajúcej zime. Pripravte si doma púpavový šalát alebo pesto z tejto buriny. Púpava obsahuje: vitamín A, B, C, draslík, vápnik, železo.

Cesnak
Naštartuje trávenie, nabije vás energiou, prečistí telo a posilní imunitu. Navyše má antibakteriálne, antiplesňové a antimykotické účinky a pomáha zmierňovať prejavy celulitídy. Cesnak obsahuje: vitamíny B a C, selén, draslík.

Fenikel
Posilňuje funkciu čriev, zaručí vám ploché bruško a dobré trávenie bez kŕčov. V skutočnosti nie je typickou bylinkou, je to zelenina podobná zeleru, no využíva sa na dochutenie pokrmov, podobne ako bylinky. Látky obsiahnuté v tejto hľuze bojujú s nadbytočným tukom a pomáhajú odvádzať z tela toxíny. Fenikel obsahuje: vitamíny B, C a E, draslík, železo aj horčík.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:19