imfit.sk
StoryEditor

Chudnite zdravo a bez diét. Vyskúšajte tento JEDNODUCHÝ princíp!

04.02.2021, 18:00
Zdravie
Ruku na srdce - koľko krát ste sa trestali nezmyselnými diétami, ktoré vám priniesli len jojo efekt? Už to viac nerobte. NIKDY! Prečítajte si, čo na túto tému radí výživová poradkyňa Izabela Matúšová.

Mnoho žien odradí od tohto princípu počítanie. V skutočnosti to však nie je žiadna veda. ,,Je to jednoduché, ak jete 5-krát denne tak si môžete dopriať 5 nezdravých jedál týždenne. 80% konzumujete zdravé a čerstvé potraviny čo je napríklad zelenina, ovocie, ryby, mäso, orechy, strukoviny, celozrnné cestoviny alebo nízkotučné mliečne produkty. 20% si doprajete na čo budete mať chuť ako napríklad tým, že si dáte koláč ku káve, večer si dáte pohár vína alebo na obed si dáte hamburger. Je to len a len na vás, možností je mnoho,'' uvádza ďalej Izabela. Najlepší spôsob, ako začať, je však nepochybne komunikácia so špecialistom. 

,,Každému klientovi, ktorému vytvorím jedálniček na mieru poviem, že po dvoch mesiacoch môže prejsť na tento systém stravovania. Robím to takto z toho dôvodu aby sa najprv naučili správne stravovať a vedeli rozoznať čo si kedy môžu dať a kedy nie. Môj jedálniček má skoro 40 strán, pretože je tam presne vysvetlené všetko do detailu a všetko čo by ste mali vedieť predtým než začnete zdravý životný štýl. Klienti sa už podľa môjho jedálnička naučia sami kombinovať jedlo a sami sa naučia, že koľko toho môžu už zjesť. Potom jednoducho prejdú na pravidlo 80/20 a vedia presne čo majú robiť. Klientovi sa osobne venujem aj po zaslaní jedálnička a robím im online coaching a s každým konzultujem pokroky ako napríklad, že koľko schudli a podobne,'' dodáva špecialistka z firmy Imfit.sk s tým, že pri stravovaní 80/20 je dôležité poznať podiely makroživín a taktiež nastavenie kalórii za deň. Všetky tieto informácie má na starosti ona vo vlastnom stravovacom pláne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? (@imfit.sk)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:32