shutterstock.com
StoryEditor

Prinášame vám januárový horoskop zdravia. Na čo si treba dať pozor?

04.01.2021, 16:20
Zdravie
Autor:
Diabetikav
Pre mnohých tento mesiac prinesie bolesti hlavy a psychickú záťaž. Doprajte si preto relax a oddych v prírode na čerstvom vzduchu.

BARAN
21. 3. – 20. 4.
Predsa len na vás doľahla kríza so všetkými dôsledkami. Necítite sa najlepšie a je potrebné, aby ste to nejako riešili. Možno si budete musieť na niekoľko dní ľahnúť a odpočinúť si. Padáte od duševnej únavy. Vyberte sa s partnerom na kratší výlet niekam do prírody.

BÝK
21. 4. – 20. 5.
Afty či opary vám môžu znepríjemniť nasledujúce dni. Môžete si síce nasadiť vitamínovú kúru, ale tiež by ste sa mali zamyslieť nad spôsobmi, akými hovoríte. Každé vaše slovo sa môže obrátiť proti vám.

BLÍŽENCI
21. 5. – 21. 6.
Po sviatkoch a prejedaní potrebujete detoxikáciu. Zamerajte sa na potraviny s vlákninou, jedzte celozrnné obilniny. Do ďalších dní pôjdete čistejší. Všetky obmedzenia budú pre vaše dobro. Neobzerajte sa za minulosťou.

RAK
22. 6. – 22. 7.
Trochu vás bolí hlava, mali by ste si oddýchnuť. Migrénové stavy niekedy môže spôsobiť okrem stresu aj odvodnenie organizmu. Sklamal vás niekto, komu ste dôverovali. Teraz sa rozhodujete, čo bude ďalej. Niečo bude musieť z vášho života odísť.

LEV
23. 7. – 22. 8.
Zaťažená bude najmä vaša psychika. Môžete očakávať podráždenosť a tendenciu unikať pred problémami, ktoré vás stretnú. Budete vyhľadávať samotu a relax. Pozor na závisť kolegov!

PANNA
23. 8. – 23. 9.
Nevnášajte do svojich zdravotných problémov priveľa rozumu. Neskúmajte, čo vás bolí a aké lieky vám pomôžu. Liek je iba záplata. Dieru môžete odstrániť len jediným spôsobom, hlboko vo svojej duši.

VÁHY
24. 9. – 23. 10.
Máte problémy so spánkom, buď neviete zaspať, alebo sa často budíte. V každom prípade ráno sa necítite oddýchnutí, padáte od únavy. Relax v prírode vám iste pomôže.

ŠKORPIÓN
24. 10. – 22. 11.
V týchto dňoch si dávajte pozor na srdce. Nevenujte sa náročným športovým disciplínam a ani sa zbytočne nerozčuľujte. Pite väčšie množstvo tekutín.

STRELEC
23. 11. – 21. 12.
Máte veľa energie, ale pozor na hroziace nehody pri adrenalínových športoch. Chodievajte radšej na prechádzky do prírody, dýchajte zdravý vzduch.

KOZOROŽEC
22. 12. – 20. 1.
Hučanie v ušiach, ktoré vám znepríjemňuje život, neprišlo len tak samo od seba. Okolo vás sa totiž deje niečo, čo by ste najradšej nevideli a nepočuli. Buďte ostražití.

VODNÁR
21. 1. – 20. 2.
Pocítite bolesti v nohách, ba až nepríjemné kŕče. Beriete si toho na seba priveľa, niekde sa to muselo prejaviť. Keď pominú starosti, prestanú vás bolieť aj nohy.

RYBY
21. 2. – 20. 3.
Nesmiete jazdiť rýchlejšie, ako sa má, ste totiž v ohrození. V úsekoch, kde ste si nie celkom istí, radšej spomaľte. Dávajte si pozor aj vo vlaku, v autobuse či mestskej doprave.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 10:38