shutterstock.com
StoryEditor

Luxusné značky Dior a Givenchy budú namiesto parfumov vyrábať dezinfekciu na ruky

23.03.2020, 16:40
Zdravie
S hlásenými prípadmi nového koronavírusu vo Francúzsku, kde majú už viac ako 16 tisíc nakazených, sa niektoré z najznámejších luxusných značiek v krajine rozhodli zameniť výrobu parfumov na výrobu dezinfekcie rúk.

Spoločnosť LVMH, ktorá je materskou spoločnosťou značky Christian Dior, Guerlain a Givenchy, chce pomôcť francúzskym zdravotníckym orgánom tým, že vyrobí dezinfekčné prostriedky na ruky a poskytne ich zadarmo. LVMH uviedla, že od pondelka, teda od dnes, bude využívať všetky výrobné zariadenia svojich značiek parfumov a kozmetiky, na výrobu veľkého množstva hydroalkoholického gélu alebo dezinfekčného prostriedku na ruky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KRW CONSULTING (@krw_consulting),

Gél bude doručený francúzskym zdravotníckym úradom a asistenčnej sieti Publique-Hospitaux de Paris, sieti 39 fakultných nemocníc, ktoré podľa svojej webovej stránky ročne liečia viac ako 8 miliónov pacientov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dior Parfums (@diorparfums),

Ako píše zahraničný web cnn, tak prostredníctvom tejto iniciatívy má spoločnosť LVMH v úmysle pomôcť riešiť riziko nedostatku produktu vo Francúzsku a umožniť väčšiemu počtu ľudí pokračovať v správnom postupe na ochranu pred šírením vírusu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 14:11