Yves Rocher
StoryEditor

Vieme ako ochrániť pleť pred starnutím

20.10.2017, 15:00
Zdravie
Starnutie pokožky je komplexný fyziologický proces ovplyvňovaný najrôznejšími faktormi. Prirodzené starnutie dané genetikou podporuje aj náš spôsob života, osobné návyky či životné prostredie.

Naše životné tempo sa už niekoľko desaťročí výrazne zrýchľuje a nepriaznivý vplyv vonkajších faktorov je čím ďalej tým zreteľnejší - ovzdušie je znečistené, sme v strese, často sa stravujeme nie práve zdravo, narušená ozónová vrstva prepúšťa viac škodlivého UV žiarenia.

Vplyvom látok znečisťujúcich ovzdušie, ako sú ozón, oxid uhoľnatý, oxid dusičitý a ďalšie, je koža ohrozená oxidačnými procesmi. To sa navonok prejavuje stratou jasu a zvýraznením známok starnutia pleti, ako sú vrásky a menšia pružnosť.

Je preto nevyhnutné zabezpečiť regeneráciu štruktúry kože do hĺbky a jej ochranu pred nepriaznivými faktormi urýchľujúcimi starnutie. Jedine účinne regenerovaná pleť sa môže postupne zbavovať toxínov, vyhladzovať, prejasňovať a pôsobiť mladším dojmom.

Yves Rocher Yves Rocher

​Všetko toto znie síce desivo, ale my sa môžeme našu pokožku pokúsiť ochrániť. Možno aj používaním nového radu produktov starostlivosti o pleť – Elixir Jeunesse značky Yves Rocher. Vysoko koncentrovaný aktívny výťažok z aphloie, rastliny z Madagaskaru, povzbudzuje prirodzené detoxikačné procesy v pleti a chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Pleť totiž potrebujeme obrniť akýmsi štítom, ktorý sa zároveň postará o včasnú regeneráciu jednotlivých vrstiev kože postihnutých vonkajšími agresiami. A na to je aphloia ako stvorená.

„Úspech séra s dvojakým účinkom Elixir Jeunesse rozhodol o využití unikátneho koncentrovaného výťažku z aphloie i v ďalších výrobkoch starostlivosti o pleť a vytvoril tak nový produktový rad. Vznikol komplexný program pleťovej starostlivosti, ktorý ponúka účinnú pomoc v boji proti toxínom a ich negatívnym účinkom na pleť,“ hovorí riaditeľka Realizácie vedeckých projektov Yves Rocher Virginie Couturaud.

Viac informácií nájdete na webe www.yves-rocher.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:40