Markíza
StoryEditor

Katka z Extrémnych premien vracia úder: „Toto odkazujem hejterom!"

04.10.2017, 10:40
Zdravie
Jedovaté komentáre dvihli sympatickej Katke žlč. Schudla síce 80 kíl, no niektorým ľuďom sa jej premena málila.

Vo včerajších Extrémnych premenách sa svoj život pokúsila zmeniť Katka z Lehníc, ktorá vážila 224 kíl. Na televíznej obrazovke to vyzeralo tak, že jej obrovská nadváha vlastne ani tak veľmi neprekáža, cíti sa zdravá a príliš jej na chudnutí nezáleží. V posiľňovni však makala do roztrhania tela a svoj jedálniček kompletne prekopala. Len kilogramy neubúdali raketovým štýlom a diváci, zvyknutí na gigantické premeny, boli na konci trochu zaskočení. Katka totiž schudla 80 kíl, čo sa niekomu málilo, no vyzerala neuveriteľne dobre. Na pódiu stála usmievavá mladá žena plná energie.

No svet internetových komentárov je krutý, a tak sa začali množiť virtuálni kritici, ktorí na sympatickej Katke nenechali niť suchú. Tej však došla trpezlivosť a do diskusie sa osobne zapojila s týmto obsiahlym vysvetlením.

„Ďakujem aj všetkým tým, ktorí ste mali potrebu len si kopnúť. Chápem. Dostali ste príbeh, ktorí ste nepochopili, a niektorí ste zostali sklamaní, lebo ste si nepoplakali. Dostali ste obraz o neznámom človeku v sedemdesiatich minútach a nechápete. Ako by ste aj mohli. Keď to nechcel pochopiť ani ten, ktorý to takto postrihal? Nechcel, lebo mal svoj príbeh, svoju predstavu, a držal sa toho. Lebo dnes nie je normálne, že tlstý človek sa neskrýva. To sa veru nenosí. A tak postriháme príbeh tak, ako si myslíme my,“ píše rozhorčená Katka.

„To vážne niekto môže uveriť tomu, že ja som nechcela schudnúť? Úvodný mail bol poslaný z môjho mailu, prihlášku na kasting som si vyplnila tiež sama. To vážne si myslíte, že ten kto sám nechce, sa vzdá svojej práce, a denne bude trénovať 4-5-6 a niekedy aj viac hodín? To, že vám tam ukázali obrovskú hlavu, ktorá tvrdí, že nemala problém s tým ako vyzerá, a zvyšok lebo... odstrihnú!? Áno, pochopím, právom si myslíte - nie je normálna. Len vám už neukázali to, že vždy hovorím: ´Sama som sa vyžrala, sama som si toto dopustila, tak je to môj problém, nie problém iných!´

Katka z Lehníc, Extrémne premeny Facebook / Markíza

„Áno, chápem aj to, že pre niektoré tip top slečny, ktoré sedíte samé doma musí, byť strašne urážajúce, že hento tlsté prasa si dovolilo ešte sa aj vydať. A teraz si asi poviete, načo toto píše? Nepíšem to preto, lebo chcem, aby ste zmenili názor na mňa, nepoznáme sa, takže mi to môže byť jedno, kto si čo o mne myslí niekde za počítačom. Ale chcem, aby ste pochopili, že ten tlstý človek, ktorého stretnete vy na plavárni, alebo vo fitku, nemusí byť tak silný a vyrovnaný ako ja. Nemusí mať takých priateľov, a možno v tom fitku, alebo na plavárni bude sám. Možno sa odhodlával nato, že tam raz pôjde dlhé hodiny, týždne, roky. Ak si z neho budete robiť posmešky, lebo sa cítite fajn, a nadradene len preto, lebo vy ste stopercentní, tak on tam druhýkrát ani nemusí prísť. To spravíte vy! A ja som spravila iné. Nehrám sa na fitnestrénerku rok, ani na dietológa, ale za ten môj rok som už rozhýbala a motivovala len doteraz 8 ľudí. So sesternicami sme schudli dokopy vyše 300kg. A hocikto ma doteraz zastavil alebo sa opýtal čo a ako robím, vždy som poradila a budem to robiť aj naďalej. Budem hrdo prezentovať prácu Maroša Molnára a Filipa Dvořáčka. Myslím, že obaja veria, že ani po roku sa nebudú musieť za mňa hanbiť,“ píše Katka, ktorá týmito riadkami isto povzbudila nejedného Slováka bojujúceho s kilami navyše.

Podľa najnovších správ zhodené kilogramy nepribrala späť, naopak, v chudnutí pokračuje aj so sesternicami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:08