Facebook / Markíza
StoryEditor

Neuveriteľná pevná vôľa! Z 300 kilového Jána je štíhly fešák

27.09.2017, 10:45
Zdravie
Rodený Varínčan sa vlastnou ľahostajnosťou vyjedol na 285 kíl. Kvôli milovanej rodine sa však zaťal a prekopal svoj život od základov.

Jánovi Hodoňovi (38) Varína sa doslova podarilo utiecť hrobárovi z lopaty. Pre svoju obrovskú nadváhu totiž nemohol bez problémov prejsť ani sto metrov. Skromný a pracovitý podnikateľ sa vlastnou vinou dopracoval k 285 kilogramom.

Život mu zachránil kondičný tréner Maroš Molnár v markizáckej šou Extrémne premeny. Včera ste mali možnosť na televíznych obrazovkách sledovať jeho neuveriteľnú premenu, na konci ktorej sa usmieval o 175 kíl ľahší Ján. Obklopený milujúcou manželkou a dvoma dcérami len neveriacky krútil hlavou, keď v pozadí videl svoju fotografiu z ťažkotonážnych čias.

Dnes je z Janka štíhly chlapík, dokonca sa dal na dráhu fitnes trénera a pomáha ľuďom, ktorí s kilami navyše nevedia zatočiť.

Ja som sa s Jankom stretla v polovici nakrúcania šou uňho doma vo Varíne. Stôl sa prehýbal pod váhou zákuskov z jeho cukrárne a na poličke trónili sladké malinovky. No on si nezobral ani z jedného, jeho mimoriadne pevná vôľa bola obdivuhodná. Kuchyňou sa niesla vôňa varených klobás s 90 percentným podielom mäsa a jeho manželka spokojne priznala, že varia jedine podľa receptov výživového experta Michala Páleníka. Spoločne sme listovali hrubou, na mieru pripravenou knižkou a Janko tvrdil, že mu všetky tie zdravé recepty chutia.

Jeho pevná vôľa bola nezlomná a túžba byť opäť vo forme neutíchajúca. Pre rodinu by urobil čokoľvek. Sypal si popol na hlavu, keď hovoril o tom, že za svoju nadváhu si môže len sám a vlastne ani nevie, prečo to nechal zájsť tak ďaleko. Vraj z ľahostajnosti. Jeho manželka sa hanblivo usmievala a svoj obdiv nevedela ukryť. Nečudo, však pred pár mesiacmi sa bála o srdce milovaného muža, ktoré takú váhu muselo zvládať. A vďaka televíznej šou sa život celej rodiny otočil o 180 stupňov.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:58