pexels.com
StoryEditor

5 najdôležitejších znakov dobrého muža. Spĺňa ich ten váš?

04.07.2017, 17:00
Vzťahy
Každá máme o tom svojom občas (či už viac alebo menej často) mienku, že je ten najlepší na svete. Keď nejakými gestami alebo skutkami dokáže, že nás miluje. Skutočná láska chlapa by však mala mať isté znaky, ktoré sú prítomné neustále...Má ich ten váš?

Zabudnite teraz na to, či vám niečo kúpi, či si vždy spomenie na všetky výročia alebo vás každý deň nosí na rukách a robí vám masáž nôh. Tieto veci z neho dobrého chlapa nerobia, pokiaľ nespĺňa tie nižšie uvedené, aj keby vám tie nohy masíroval tri hodiny v kuse...Toto sú totiž vážne veci!

1. Je verný a úprimný

Je to možno klišé, ale toto by malo byť naozaj alfou a omegou každého dobrého vzťahu. A je jedno, či by si občas doprial bokovku alebo by mal milenku dlhé roky. Chlap, ktorý vás miluje jednoducho nemá vyhľadávať iné ženy a bodka. S úprimnosťou je to podobne. Ak vás neustále klame, tak rozhodne nie je tým pravým partnerom a je jedno, či sú to malichernosti alebo vážne veci. Hovoriť pravdu je jednoznačne podmienkou, ktorú by mal dobrý muž spĺňať.

2. Dopraje vám priestor

Dobrý chlap vás pozná a vie, čo máte rada. Pokojne vám dopraje čas na vaše záľuby, aby ste boli spokojná, šťastná a uspokojená vo svojom vlastnom vnútri. Aj keď to občas znamená, že s ním nebudete tráviť 24 hodín denne a že mu občas možno nestihnete uvariť večeru. Pochopí to. A tiež pochopí, že sa občas potrebujete zúčastniť nejakej babskej jazdy a pokecať si s kamoškami.

3. Rešpektuje vás

Neopovrhuje vašou prácou či koníčkami a vaše postavenie vo vzťahu nie je ďaleko za opicami. Máte právo na svoj názor a vaše prípadne nedorozumenia občas končia aj vašim posledným slovom, pretože si je schopný priznať aj on svoju chybu. Ak nemáte občas náladu niekam ísť, alebo niečo robiť, ste unavená a nechce sa vám plniť jeho plány, nakoniec to pochopí, pretože veď každý človek má občas právo na „svoje nálady“.

4. “Ospevuje“ vás pred svetom aj v súkromí

Dáva vám pocítiť, že ste pre neho „number one“ – najlepšia a najkrajšia. Šepká vám to doma do ucha alebo vám to so smiechom povie, keď sa spolu bláznite. V spoločnosti si vás zastane, ak do vás niekto „rýpe“ a občas vás pred inými ľuďmi pochváli – ako ste navarili, aká ste šikovná v práci, čo sa vám podarilo...Hovoriť to bude s hrdosťou a láskou v hlase. Alebo vás pokojne aj pred inými ľuďmi nazve láskou, jeho krásnou alebo najmilovanejšou...  

5. Je pre vás oporou

Bez ohľadu na to, do akej situácie sa dostanete, napríklad kvôli svojej rodine alebo práci, či dokonca zdraviu, viete, že bude vždy stáť pri vás. Povie vám pozitívne slová, že to bude dobré a že to spolu nejako zvládnete. Pri ňom sa nebudete až tak báť. A môžete sa na neho môžete spoľahnúť, že vás objíme, uvarí vám čaj alebo naleje víno, vezme vás medzi ľudí, alebo s vami naopak ostane doma, aby ste sa vyplakali. A neskôr sa vám bude zo všetkých síl snažiť vrátiť úsmev. To je dobrý chlap!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:33