pexels.com
StoryEditor

5 najčastejších dôvodov, prečo opúšťame našich chlapov

16.06.2017, 15:21
Vzťahy
Poznáte to, niekedy sa vzťah dostane do bodu, kedy to už jednoducho ďalej nejde a vy sa ho rozhodnete opustiť. Aké sú najčastejšie dôvody Sloveniek pre opustenie partnera?

   1. Nie je rodinný typ

Nevie sa zmieriť s narodením dieťaťa a prispôsobiť mu život, nebavia ho rodinné dovolenky ani domáce práce, nechce obetovať svoj voľný čas a všetky peniaze rodine. A vás to ničí, pretože ste na všetko sama a tak po čase chcete z takéhoto vzťahu uniknúť (ak to on neurobil skôr).

 

  1. Je neverný

Podvod ešte nemusí byť dôvod na ukončenie manželstva, najmä, ak máte deti. Možno bola chyba aj vo vás, preto sa to stalo. Ak však podvádza len tak zo špásu, bude to robiť stále.

 

  1. Je násilník

Udrel vás alebo dokonca zbil? Psychicky vás týra? Nech to bolo za čokoľvek, toto je naozaj pádny dôvod na rozchod. Žiaľ, tento dôvod udávajú Slovenky ešte stále pomerne často.

 

  1. Nevie zarobiť peniaze

Aj napriek našej emancipácii sa stále od muža očakáva, že bude domov nosiť viac peňazí, ako žena. Ak sa mu dlhodobo nedarí, trpí aj jeho sebavedomie a takáto kombinácia priťahuje máloktorú ženu.

 

  1. Je iný, ako ja

Ľudia sa vekom menia, menia sa naše záujmy, priority, spoločenské postavenie...Zrazu jeden chce oddychovať a cestovať a druhý robiť kariéru... Môže sa stať, že dve spriaznené duše sa časom úplne vzdialia a priblížiť sa už nejde.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:49