pexels.com
StoryEditor

8 chýb, ktorých sa v posteli občas dopustíme každá

11.06.2017, 17:00
Vzťahy
Sex už dávno nie je tabu a rozpráva sa o ňom stále viac a viac. Nahlas, bez pardónu. Otvorene. Tak prečo si úprimne nepovedať o chybách, ktorých sa dopúšťame? Sú prirodzené a určite ste sa s nimi stretli aj vy. Dopúšťame sa ich totiž všetky. Ktoré to sú? A dá sa s nimi niečo robiť?

1. Neopúšťame rutinu
Nechce sa nám experimentovať. Vyhovuje nám len posteľ, v ktorej to je pohodlné a kde to už poznáme. Úspešne odolávame všetkým návrhom nášho partnera, ktorý občas túži po dobrodružstve a výrazne odmietame jeho nápady na sex mimo nej. Predstava milovania kdesi vonku v lese, v aute, na balkóne, či vo výťahu nám pripadá taká zvrhlá, že ju radšej rýchlo zaženieme. Ono to však má rozhodne svoje čaro a občas by sme to mohli skúsiť. Ten adrenalín, po ktorom tak váš chlap túži, sa nakoniec môže zapáčiť aj vám. Skúste to najskôr na miestach, kde vás naozaj nikto nemôže „prichytiť“ a dajte tomu šancu.

2. Kontrolujeme svoj vzhľad
My ženy môžeme byť akokoľvek štíhle, aj tak sa vždy vidíme minimálne s desiatimi kilami navyše. V skutočnosti však chlap pri sexe vôbec nerieši naše kilá, či prevísajúce brucho. Navyše, keďže si vás vybral za partnerku, miluje vás predsa takú, aká ste. Ak náhodou priberiete 1-2 kilá, väčšinou si to ani nevšimne. Takže kľud. Budete atraktívna, ak sa tak sama budete cítiť a sex si rozhodne viac užijete, ak pri ňom nebudete myslieť len na to, ako vyzeráte. A naozaj vôbec nie je ani trochu sexi, ak sa budete počas toho „štelovať“ umelo do polôh, ktoré si myslíte, že prospievajú vášmu telu. Neriešte, ani on to nerieši.

3. Nemáme chuť ani náladu
A je to v poriadku. Veď v dlhodobých vzťahoch je to už tak akosi prirodzene dané, že po sexe nie sme „hladné“, tak ako na začiatku. Ak to však odmietame celý mesiac s tým, že sme unavené, podráždené alebo skrátka len nemáme chuť, nášho chlapa to môže tak povediac, omrzieť. Dajte tomu šancu aspoň občas aj po náročnom dni...Niekedy, aj keď po tom zrovna netúžime, stačí jeden malý dotyk na správnom mieste a ihneď sa naša nálada zmení. Chce to len sa s partnerom pozhovárať, aby nežne začal s predohrou a ste tam, kde ste chceli byť!

4. Neurobíme prvý krok
Opačný prípad predchádzajúceho bodu. Veľmi by sme chceli, ale ten náš muž to nevie vyčítať z našich očí, nevrhne sa na nás ako hladné zviera a po ľahnutí do postele zaspí ako drevo. Ani za svet však nechceme začať s milostnými hrátkami ako prvé, pretože to potom vyzerá, že sme ho k tomu donútili. Cítite to takto? Chyba! Aj muž občas potrebuje vedieť, že je žiadaný a naozaj ho poteší, ak s tým začnete prvá. A nebojte sa, že by odolal, to sa stáva málokedy, najmä, ak viete, ako na neho...

5. Máme pocit, že muž to chce bez citu a pre vlastnú potrebu
Niekedy sa tak z vlastnej iniciatívy vrháme do „rýchleho a divokého“, aj keby sme nemuseli. Je to totiž len o pocite, že to chce on. A naozaj to nie je pravidlo, že sex musí byť drsný, aby si ho užil. Ak máte skutočný vzťah, verte, že aj on vás túži robiť šťastnou v posteli. A aj jemu občas bodne, ak vás môže rozmaznávať ako princeznú a vidieť, ako si užívate predohru či celé milovanie. Doprajte mu to a nesnažte sa zo všetkých síl len o to, aby sa mal dobre on. Ste v tom predsa dvaja.

6. Hneváme sa, keď to nechce
A pritom ten pocit samy poznáme. Ten, keď netúžime po ničom inom, ako si ľahnúť do postele a zaspať do dvoch minút, lebo všetkého máme nad hlavu. A on to má občas tiež. Má právo na to byť unavený, naozaj. Je to len mylná predstava náš žien, že chlap má chuť stále. Takže nebojte sa, určite ste sa mu neprestali páčiť, ani vás neprestal ľúbiť. Ste pre neho stále atraktívna, len vie, že mu nič neutečie a sex už nie je prvoradý, nech sa deje čokoľvek. Takže namiesto odúvania sa a premýšľania nad hlúposťami, ho len jednoducho pochopte.

7. Nerozprávame
Často sa to celé skončí ešte predtým, ako si „prídeme na svoje“. A často je to práve preto, že sa jednoducho zmierime s tým, že opäť vyjdeme na „prázdno“. Chybou je, že sa partnerovi akosi bojíme povedať, čo nám robí dobre a čo sa nám páči. Ak by to totiž robil dlhšie, bola by cesta k nášmu orgazmu o čosi jednoduchšia. Ak to správne podáte, určite sa nenahnevá. Nezačínajte s tým, čo robí zle, otočte to na pozitívne veci, ktoré sa vám naopak páčia. Okrem toho, že sa zvýši jeho ego milenca, bude to výhra aj pre vás. A nakoniec aj pre neho, pretože niet pre chlapa väčšieho potešenia, ako priviesť partnerku k vyvrcholeniu, to nám verte.

8. Predstierame orgazmus
Podľa chlapov je to najväčšia chyba, ktorú môžeme urobiť. A asi majú naozaj pravdu, pretože neklameme len jeho, ale aj samy seba. Koniec koncov, neprospeje to nikomu. On si bude myslieť, že robí všetko správne a bude to naivne opakovať a vy si to nikdy neužijete tak, ako by ste chceli. Takže, nech je tá cesta k nemu akokoľvek dlhá, nikdy ho radšej nepredstierajte. Ak sa to ten váš náhodou dozvie, je to pre neho veľká rana, s ktorou sa ťažko vyrovná. Skôr sa snažte viacej experimentovať a keď sa to potom naozaj podarí, budete mať z toho obaja naozajstnú radosť.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:19