pexels.com
StoryEditor

Toto je chlap, ktotého sa musíte okamžite zbaviť! Nemáte takého náhodou doma?

07.06.2017, 16:20
Vzťahy
S mužom zle a bez neho ešte horšie? Väčšinou áno, ale existujú aj prípady, s ktorými vám bude úplne najhoršie. Nežijete náhodou s takým?

Existuje zopár týpkov, na ktorých keď narazíte (alebo po dlhšom čase zistíte, že ich máte doma), treba sa ich zbaviť čo najskôr. Nemilosrdne ich hodiť cez palubu, lebo zničia vás aj váš život. Niektoré vlastnosti, ktoré vám na začiatku na partnerovi vadili iba trochu (alebo dokonca aj lichotili) sa časom môžu zmeniť na obludný problém, ktorý už sama v sebe neviete ospravedlniť. Ak vás zlá vlastnosť vášho drahého denno denne vyčerpáva, ubíja, nemôžete kvôli nej spávať či dýchať, je na čase zvážiť rozchod. Nehovorím o drobných prešľapoch či zlozvykoch - nikto nie je dokonalý, ani vy. Hovorím o životnej filozofii človeka, ktorá sa nedá skĺbiť so zdravým vzťahom.

 

Ten, čo nepustí ani euro: S patologickým lakomcom sa žiť nedá. Šetrí na sebe, šetrí na vás, šetrí na deťoch. Je síce fajn, že máte našporené na horšie časy, ale pamätajte, takýto chlap vás pri prípadnom rozvode ošklbe do posledného centu.

 

Ten, čo to preháňa so svojim výzorom: Mať doma voňavého fešáka je super, ale pokiaľ si biely zuby častejšie ako vy a váš víkendový program sa musí prispôsobovať jeho fitku alebo barbierovi, niečo nie je v poriadku. Môže sa to totiž veľmi ľahko otočiť proti vám a začne vám vykrikovať každé vaše kilo navyše a vy sa z naháňania za dokonalým zovňajškom za chvíľu zbláznite.

 

Ten, čo sa otočí za každou sukňou: A keby len otočí! Stále mu píše nejaká kamarátka, už pár krát ste dostali echo, že vás podvádza, alebo ste mu dokonca na nejaké nevery prišli? Takýto chlapi sa veru nezmenia nikdy a vy sa nakoniec utrápite.

 

Ten, čo nemá problém vám dať facku: Alebo vás už dokonca aj zbil – nech to bolo za čokoľvek. Násilníka nemôžete trpieť a nesnažte sa to nijako ospravedlňovať!

 

Ten, čo poslúcha na slovo: Chlap, ktorý nemá vlastný názor, vo všetkom vás poslúchne a chová sa skôr ako psík než ako muž, je síce menšie zlo ako násilník, ale tiež to nie je bohviečo.

 

Ten, čo rozhadzuje, aj keď nemá: Treba myslieť aj na horšie časy. Ak sa tvári pred priateľmi ako milionár, hoci viete, že to nie je úplne tak, zbavte sa ho. Muž, pre ktorého sú alfa a omega luxusné značky, je super ako frajer ale určite nie ako manžel.

 

Ten, čo sa stále uráža: A najlepšie, keď ani poriadne neviete prečo. Či mu nechutil obed, či sa mu poriadne nevenujete – všetko pokladá za dôvod na tichú domácnosť. Chlap, ktorému sa neustále niečo nepáči a navyše o tom nie je ani ochotný komunikovať, vás svojim tichom jedného dňa zadusí.

 

Ten, čo stále vydáva povely: Podaj mi, urob tamto, zavolaj tam, prečo si to neurobila? Sú chlapi, ktorí jednoducho potrebujú stále „buzerovať.“ Nenechajte sa!

 

Ten, čo stále robí neporiadok: alebo ďalší level: ten, ktorému nevadí ani špina. Necháva špinavý záchod, rozhádzané veci, všetko je zapratané jeho haraburdami a jeho auto vyzerá ako smetný kôš. Ak s niekým idete nečakane domov, len tŕpnete, v akom stave nájdete byt.  Vy ste v jednom kole a len po ňom upratujete. A takto to bude navždy. To chcete?

 

Ten, čo žiarli aj na vašu sestru: Na začiatku vám možno lichotilo, že na vás žiarli, no táto vlastnosť je obzvlášť nebezpečná. Ak nechcete žiť neustále v záplave kontrolných otázok, sledovania a scénok za nezmysli, zbavte sa ho!

 

Ten, čo všetko vidí čierne: Dieťa zakašle a on povie: „to bude zápal pľúc“ alebo keď si nájde konečne robotu povie: „aj tak ma za chvíľu vyrazia“... veční pesimisti šíria svoju negatívnu energiu ako mor a nakoniec stiahne aj vás.

 

Ten, čo sa chová a vyzerá ako buran: Už ani netušíte, prečo ste sa do neho zaľúbili. Nemá problém si grgnúť, prdnúť, v spoločnosti používa nevhodný slovník, najradšej nosí tepláky a ku kaderníčke zájde veľmi sporadicky a vy...sa za neho hanbíte. Preč s ním!

 ad

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 01:56