pexels.com
StoryEditor

Prečo je SEX lepší, keď ste staršia?

29.04.2017, 18:00
Vzťahy
Tešte sa, že roky vám pribúdajú! Lebo niektoré výhody mladosti síce strácajú na platnosti, ale sex získava na kvalite! Asi chcete DÔKAZ, však? Tak, nech sa páči.

Aj vy sa len pousmejete, keď sledujete, ako si pri pohľade na krásnu mladučkú ženu muži šepkajú niečo v zmysle, že tú by teda „dali“? Že to by bolo mega? Iste, chlapi by vaše pousmiatie okamžite pochopili ako žiarlivosť, ženy však vedia, čo sa skrýva za vaším blahosklonným úsmevom. Pretože všetky, ktoré máme tridsať, štyridsať a viac, vieme, že schopnosť užívať si sex naplno a intenzívne v nás rastie vekom.

A je jedno, či hovoríme o praobyčajných polohách v posteli, alebo o sexe na hojdacej lampe. Je jedno, ako to navonok vyzerá, aké pružné máme telá a čo všetko dokážeme v posteli robiť – s NÍM. Je jedno, že sme ochotné, schopné a vlastne tak trochu aj nenáročné, keďže svoje vlastné telo len spoznávame. Ide o naše vlastné prežívanie. To niekedy muža baví oveľa viac ako dokonale prevedená technika – čohokoľvek. Ak neveríte, opýtajte sa ho. Mám kamaráta, ktorý si zobral za manželku ženu, ktorá s ním bez problémov dosiahla orgazmus. Nemám to od neho, povedala mi to ona. Miloval ju s nadšením, lebo presne vedela, čo jej robí dobre, a nemala problém to povedať. Obaja majú po tridsiatke...

Rýchlo, divoko, akokoľvek – kdekoľvek

Tak by sme mohli charakterizovať sex v dvadsiatke. V mnohých prípadoch sedí aj slovíčko s kýmkoľvek, veď viete – internáty, žúry, večierky, výlety v bandách... Nejde tu veľmi o kvalitu, skôr o kvantitu. A naopak, keď fungujete v páre, viac energie ako do samotného intímneho aktu vrazíte do logistiky, ktorá vám má pomôcť sa k nemu dopracovať. Nemáte vlastné bývanie, súkromie, kde by ste sa kedykoľvek mohli zašiť, často sú riešením provizórne priestory ako autá, stany, výťahy, lúky, lesy, háje... V dvadsiatich sme hladné po informáciách o sexe a tie sa na nás sypú z každej strany. Čítame o bode G, o rôznych druhoch orgazmov, o tom, kedy počas cyklu je naše telo najcitlivejšie, aj o tom, na ktorých miestach by nás mali dotyky vzrušovať najviac. Skúšame, pátrame, sme zvedavé. A kým prídeme na to, čo sú bludy a čo naozaj funguje, máme o desať rokov viac.

Fíha, my máme ČAS!

Niekedy po tridsiatke sa stane taká vec, že zo spálne zmiznú batoľatá, prestaneme mať pocit večnej únavy a niekedy medzi tým, ako byt večer stíchne, a treťou hodinou rannou, keď sa jeden z predškolákov začne tisnúť pod našu perinu, máme priestor. Každý deň! Koniec vyčerpaným rýchlovkám, koniec tlmeniu hlasových prejavov. Konečne máte čas aj na predohru, na chichotanie sa, na viac ako jednu polohu, pri ktorej sa v duchu modlíte, aby sa to už skončilo. Mnohé páry potvrdzujú, že keď deti povyrástli, telesne sa objavili znovu – intenzívnejšie, lepšie, krajšie. Ten čas a ten priestor v nás vyvolávajú pohodu, s ktorou dokážeme milovanie precítiť, a keď dostaneme, čo potrebujeme, vieme aj rozdávať... Hlavne už nečítate články typu – buďte jeho sexuálna bohyňa alebo triky, ako ho rozpáliť na celú noc. Už viete, že dôležitá je blízkosť, nepredstieraná vášeň a pocit odovzdania. Nie plieskanie po zadku a podobné srandičky odpozerané z filmov.

A teraz ja!

Okolo štyridsiatky sa nám ženám začne vyjasňovať. Vo vzťahoch, v ľuďoch, v hodnotách, v prioritách, vo všetkom. Aj v sexe, veru. Už splašene nezhasíname svetlo, keď nás vidí nahú, neriešime celulitídu, pár kíl navyše ani prsia, ktoré už nie sú také pevné ako kedysi. Bez problémov mu doprajeme pohľad na naše telo pri milovaní počas bieleho dňa. Sme sebavedomé, poznáme sa, život si viac užívame, ako sa v ňom trápime, a to všetko sa odráža v spôsobe nášho milovania. Dokážeme na seba myslieť, dokážeme byť sebecké, vieme požiadať o to, čo sa nám páči. Ak vám do toho nebodaj skočí aj nový partner, nemusíte nič hovoriť. Z celého vášho ja kričí na kilometre fakt, že prežívate najlepšie sexuálne obdobie svojho života. Zaslúžene!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:23