pexels.com
StoryEditor

Milujete ženatého? Sadnúť a čítať!

16.04.2017, 17:00
Vzťahy
Áno, vieme, stane sa. Hormónom, srdcu, príležitosti sa nedá rozkázať. No potrebujete sa v tom zamotať viac, ako treba?

Je jedno, či je váš „vzťah“ len na začiatku, alebo už prekvitá, mali by ste vedieť, že pomer so ženatým mužom sa NIKDY nekončí dobre. VŽDY sa končí zlomeným srdcom niekoho a ČASTO je to práve srdce milenky, ktorá slúži ako barlička. Niekedy na odreagovanie, niekedy na dokázanie si, niekedy na nasýtenie sexuálneho chtíča, niekedy na to, aby chlapík pochopil, že doma má tú pravú. Keď vstupujete do vzťahu so ženatým mužom, s otcom rodiny, pristupujete na pravidlá hry, ktorú režíruje on, predplácate si mnohé poníženia, sklamania, pocit viny voči jeho rodine. Predplácate si mesiace a možno aj roky nezmyselného trápenia sa. A to nechcete, však? Tak si skúste povedať nahlas týchto pár viet, či sú pre vás OK.

1. Ak som naozaj ŽENA tvojho života, zariaď si to tak, aby si aj ty mohol byť MUŽ môjho života.
Niektorí zadaní muži to myslia vážne, keď vám hovoria, že vy ste tá pravá. Niektorí to hovoria len preto, lebo to chcete počuť a oni takéto vyhlásenia považujú za skratku do postele. Podstatné je, že ak sa aj vám páči a ak si viete predstaviť, že by ste spolu mohli tráviť čas, nechcete byť druhá v poradí. Tvrdí, že doma to nefunguje? OK, počkajte, kým si to vyrieši a potom nech sa ozve. Tvrdí, že deťom to nemôže urobiť? OK, ale ani vy sa nechcete deliť o niekoho, kto má byť vašou polovičkou. Tvrdí, že sa rozvádza, len to ide kvôli súdom pomaly? Neprekáža. Máte čas. Počkáte, aby ste začali ako dvaja slobodní ľudia... Tento krok je najťažší. No najčistejší. Až 99 % ženatých mužov sa vám už neozve. A vy ste si svoju lásku uchránili pre niekoho, kto za to naozaj stojí.

2. Ak som tvoja milenka, aspoň buď úprimný.
Neodolali ste a ste v tom až po uši. Milujete ho, ale musíte poslúchať. Nemôžete volať a písať esemesky večer, lebo je s rodinou. Na spoločné víkendy musíte zabudnúť – aj keď viete, že potom vás vezme do zapadnutého hotela v Tatrách, z ktorého však nevyleziete, aby vás niekto nespoznal. Zožierate sa žiarlivosťou, osamelosťou, robíte hlúposti, aby ste sa mu pomstili. Aj keď vás žúry nebavia. Ani iní muži. Stále počúvate, ako ste to jediné, čo má, ako ste jediná, ktorá mu rozumie a ako by chcel byť s vami 24 hodín denne. No na Facebooku jeho ženy vidíte veselé fotografie z víkendovej oslavy s kamarátmi, kde je po jej boku vyškerený ako lečo... Áno, milujete aktívne používaného chlapíka... Žien, ktoré sú v úlohe tej druhej pokojné, je málo. Ak im tá pozícia vyhovuje, lebo viac nechcú, nič z trápenia milenky sa ich nedotýka. Vy si ho však pekne posaďte a položte mu jedinú otázku: čo vlastne s nami dvoma plánuješ? Nech povie čokoľvek, oči ho prezradia. A vy sa musíte zariadiť.

3. Ak nesplníš, čo si sľúbil, všetko prezradím.
Ak ste sa dostali do úrovne pomstychtivosti, už nepremýšľate racionálne, už ste doráňaná, zlomená, smutná a chcete, aby sa tak cítil každý, koho sa vaša kauza dotýka. Koľko mileniek spravilo fatálnu chybu, zaklopalo na dvere bytu svojho milenca a pred očami detí sa predstavilo jeho zákonitej žene! A načo to bolo dobré? Na nič. Bremeno svojho omylu by ste týmto činom položili na plecia nič netušiacej matke jeho detí, tie by sa dostali do kolotoča, ktorý po takom odhalení nasleduje, a verte, vôbec by sa vám neuľavilo. Len by ste do svojho problému zatiahli viac nevinných ľudí... Niektoré milenky majú vo svojej pomýlenej pomstychtivosti plán, že sa dajú dokopy s manželkou a spoločne spáchajú niečo, čo si chlapík zapamätá na celý život. Zabudnite. To sú len filmy. To nie je reálny život. Vy sa starajte hlavne o svoje duševné zdravie.

4. Končím to kvôli sebe, nie kvôli ostatným okolo.
Mali by ste vedieť, že vzťah so ženatým mužom z vás spraví úplne inú ženu. Odstrihne vás od kamarátov, s ktorými si nič nebudete plánovať – lebo nikdy neviete, kedy sa na hodinku uvoľní, aby ste si užili jeden druhého. Stratíte pri ňom normálny úsudok, prevalcujú vás pokrivené hodnoty vášho vzťahu, budete nahlas deklarovať pochybnosti o úprimnej láske. Vaše kamarátky budú dokola počúvať, aká ste nešťastná, ukrivdená a aké je to celé zlé. Možno sa z vás stane osoba posadnutá jeho ženou, ktorú budete sledovať cez internet alebo aj naživo, aby ste prišli na to, čo je na nej také, že ju nechce kvôli vám opustiť... Naozaj je akýkoľvek chlap hodný toho, aby ste kvôli nemu stratili samu seba? Svoj život, ktorý milujete? Nie, pravda?

5. Nie si vôbec taký skvelý, ako si myslím.
Muž, ktorý podvádza svoju ženu – žiaľbohu s vami – nie je mužom, o ktorého normálna, sebavedomá žena stojí. Nie je rovný, priamy, čestný. Chlap, ktorý to robí dlhodobo a podvádza tak aj svoju manželku, aj vás, aj deti a vlastne aj seba, je slaboch, o ktorého sa rozhodne nebudete môcť oprieť. Keby vám ho aj jeho manželka nechala, zaplakali by ste tak ako mnohé iné milenky, ktoré dostali, čo  chceli. A zistili by ste, že nie vy ste vyhrali, ale ona.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:59