pexels.com
StoryEditor

7 najhorších vecí, ktoré môžete urobiť na prvom rande

15.03.2017, 15:00
Vzťahy
Na túto tému nie je rád nikdy dosť. Čo sa nás žien týka, každá chceme na prvom rande urobiť dobrý dojem. Najmä vtedy, ak sa nám ten muž NAOZAJ páči. Pár tipov, ako to nepokaziť vám môže pomôcť sa na rande dobre pripraviť.

1. Neobliekajte si niečo, v čom sa necítite pohodlne
Ak nie ste zvyknuté nosiť hlboké výstrihy, alebo minisukne, na rande si ich nedávajte. To isté platí aj o make-upe, nemaľujte sa príliš, či dokonca úplne inak, ako ste zvyknuté. Vašu nervozitu to ešte viac ovplyvní, pretože sa budete neustále kontrolovať a upravovať, čo bude vyzerať neprirodzene. Dajte si to, v čom sa cítite dobre a sama sebou. Iba tak budete môcť byť uvoľnená a užiť si to naplno. Navyše, outfit, o ktorom nie ste samy presvedčené môže ovplyvniť vaše sebavedomie. A najkrajšia žena je sebavedomá žena.

2. Nehovorte o svojich bývalých
A je jedno, či ste ešte nevyliečené z predošlého vzťahu, alebo máte s bývalým dobrý vzťah. Nehovorte o ňom! Verte nám, že je to posledné, o čom chce muž počúvať. Témy skôr smerujte k svojim záľubám a pokojne radšej hovorte o rodine či priateľoch. To ho bude zaujímať najmä v prípade, že rozmýšľa nad možnosťou byť súčasťou vášho života.

3. Nehovorte iba o sebe
Zaujímajte sa o neho. Neskáčte mu do reči a počúvajte, čo hovorí. A počúvajte ho naozaj, aby ste vedeli reagovať a položiť mu otázky, používajte mimiku, prikyvujte. Nič mužovi nepohladká ego viac, ako keď bude mať pocit, že je jeho život zaujímavý a obdivuhodný. Dajte mu priestor a nehovorte len o sebe. Ak je gentleman, urobí to isté.

4. Nehladujte
Väčšina prvých rande prebieha v reštaurácií. Je nám jasné, že si pred večerou doma nedáte pečené koleno a mnohým z vás nervozita nedovolí vložiť si do úst ani paradajku. Práve preto sa na večeri najedzte. Mužovi bude omnoho sympatickejšie, keď sa s ním navečeriate, ako to, že si objednáte iba vodu, aby si myslel, že si viete kontrolovať váhu. Muž ide na večeru jesť a to isté očakáva aj od vás. Navyše, určite mu bude hlúpe, keď bude jesť sám a vám bude nakoniec hlúpe sa na neho iba pozerať.

5. Nenavrhujte, že zaplatíte 
Je pravda, že táto doba tak trochu núti ženy myslieť si, že by mali byť vo všetkom rovné mužom a že zaplatiť za nich večeru, je v poriadku. Áno, je, ale nie na prvom rande. Väčšina chlapov to totiž má stále vsugerované tak, že pri takejto príležitosti by mali byť gentlemanmi a to vo všetkom. Tak im to nekazte. To, že im hneď ako prinesú účet, navrhnete, že to celé zatiahnete, alebo že zaplatíte za seba, môže vášho spoločníka uraziť. Počkajte, ako sa to celé vyvinie. Verte, že ak to bude strýko Držgroš, prejaví sa aj sám a rovno vám povie, aby ste si vašu porciu zaplatili.

6. Neopite sa
Vieme, že nervozita sa dá zahnať aj alkoholom, ale nepreháňajte to. Pohľad na opitú ženu, môže chlapa odradiť, navyše vtedy, ak ju ešte dobre nepozná. Môžete tiež urobiť pár hlúpostí, ktoré si budete na druhý deň vyčítať a v najhoršom prípade zavŕšite rande tým, že miesto romantickej prechádzky vás bude ratovať. A to teda nezvládne každý, najmä nie na prvom rande.

7. Nevyspite sa s ním hneď v ten večer
Teda, aspoň nie v prípade, že ho budete chcieť ešte vidieť. To, že muži ženy radi dobývajú, je pravda. A pokiaľ je to ten pravý, tak si počká. Navyše, ak sa mu hneď ponúknete, môže si o vás myslieť, že ste príliš ľahká korisť. To vám však môže byť jedno v prípade, že náklonnosť k nemu je čisto fyzická, rande ste pretrpeli a chcete si skrátka iba užiť. To je iná vec.   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:50