unsplash.com
StoryEditor

Päť otázok, ktoré by ste si mali povinne položiť. Zistíte tak, či máte po boku toho pravého muža

16.09.2021, 17:00
Vzťahy
Váhať je prirodzené. V živote si, zdá sa, nemôžeme byť ničím istí - a tak je z času na čas potreba zastaviť a zamyslieť sa. V akom prípade si však skutočne môžete povedať, áno, vybral/a som si dobrého partnera?

Máte spoločné veci?

Mali by ste mať spoločné veci, ktoré vás spájajú. Ktoré udržujú váš vzťah spokojným a šťastným. Takisto to platí o uvažovaní do budúcna, mali by ste mať rovnaké predstavy o živote do budúcnosti. Nemusia byť identické, odlišnosť je predsalen zaujimavá, no tie podstatné veľké veci, v tých by ste sa mali jednoznačne zhodovať. 

Milujete toho druhého takého, aký je?

Svojho partnera by ste mali milovať aj s chybami, ktoré má. To ho predsa robí tým človekom, do ktorého ste sa zamilovali. Koniec koncov, tie chyby vás môžu hnevať, no je to jednoducho on, patrí to k nemu. A nemenili by ste ani náhodou!

Rešpektujete jeden druhého?

Prirodzený rešpekt by vo vzťahu nemal chýbať. Viete, čo si môžete jeden k druhému dovoliť, keď je problém, treba ho riešiť kľudným rozhovorom a nie s horúcou hlavou. Rešpekt je kľúčový, je dôležité rešpektovať slobodu toho druhého, bez žiarlivosti. Tam zohráva úlohu aj dôvera, bez ktorej sa vo vzťahu nedá fungovať, bez ktorej zdravý vzťah jednoducho neexistuje. 

Smejete sa spolu dostatočne?

Dostatok humoru a smiechu je pre vzťah nesmierne dôležitý. S partnerom by ste si mali perfektne rozumieť a vedieť sa vždy nad situáciami zasmiať. 

Ste zohratí v posteli?

Posledné, no nie v tomto slovazmysle, je sex. S partnerom by ste mali byť v posteli zohratí, aj sex je kľúčom k šťastnému vzťahu. Nie len sex, ale aj bozky, dotyky, nežnosť, vášeň a nemalo by chýbať ani každodenné flirtovanie medzi partnermi. Posilňuje to vzťah a dodáva mu iskru. Je to nesmierne dôležité, mať zdravý sexuálny život v partnerskom vzťahu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:02