pexels.com
StoryEditor

Takéhoto muža si nevyberie ŽIADNA žena, pokiaľ chce mať skutočného partnera

14.08.2021, 16:00
Vzťahy
Tento typ muža si nevyberie žiadna žena, pokiaľ hľadá dlhodobého partnera!

BEZ VÍZIE

Muža, ktorý nevidí aspoň jemne do budúcnosti, nebude chcieť žiadna žena. Žena chce mať po svojom boku partnera, ktorý vie, kam smeruje, vie, kam sa jeho život uberá a približne sa vie vidieť o pár rokov na nejakej pozícii, či na nejakom mieste. 

LENIVÝ

Lenivosť, demotivovanosť a nechuť niečo robiť. Každý máme také dni, keď sa nám nič nechce. No niekto je taký, že sa mu nechce nikdy nič. Nikam nechodí, nič nerobí ani pre seba, nie to pre druhých.

NESPOĽAHLIVÝ

Spoľahlivosť je v dospelom vzťahu v podstate samozrejmosťou. Na svojho partnera by ste sa mali spoľahnúť za každých okolností, no nie každý je zodpovedný. Omeškanie s platbami, nekonečné zabúdanie, nesplnené sľuby a ani nie na nejaké veľké, skôr len maličkosti, na ktoré jednoducho zabudne a ani si nechce spomenúť, pretože je extrémne nespoľahlivý. 

NUDNÝ

Žiadna sranda, žiaden smiech, len nekonečné vážne konverzácie bez štipky humoru. To fakt nie! 

PRELIETAVÝ

Neustále menenie práce, auta, kamarátov, všetkého. Samozrejme zmena je fajn a veľakrát prospeje, pokiaľ ide o krok vpred, no niekoľkokrát za mesiac zmeniť rozhodnutia je pre ženy červenou kartou u mužov. Žena potrebuje mať istotu a bezpečenie, nie muža, ktorý si neudrží ani dva mesiace jednu prácu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:07