unsplash.com
StoryEditor

Tieto dve veci musia od začiatku fungovať s partnerom stopercentne. Inak vám to v budúcnosti NEBUDE klapať!

12.08.2021, 17:00
Vzťahy
S vašim potencionálnym partnerom by ste si mali ihneď sadnúť v týchto dvoch veciach. Už od začiatku by mali klapať stopercentne, inak sa môže stať, že vám to v budúcnosti nebude fungovať!

DÔVERA

Vo vzťahu je dôvera skutočne najdôležitejšia. Niektorí tvrdia, že je to klišé a existuje mnoho iných dôležitých vecí, no je pravdou, že dôvera obsadzuje prvé miesto. Dôvera vo vzťahu by mala fungovať už od samého začiatku. Pokiaľ už v prvých týždňoch, či mesiacoch kolíše, môže sa stať, že sa v budúcnosti budete trápiť. S partnerom by ste mali byť k sebe vždy otvorení, úprimní a hovoriť si pravdu za každých okolností. Dôvera je hlavným atribútom spokojného a šťastného vzťahu, preto by mala už od začiatku fungovať stopercentne. 

SEX

Kto neradí medzi dôležité veci v šťastnom vzťahu sex, nemá šťastný vzťah. Je to tak, pretože sex zohráva v partnerskom vzťahu veľmi dôležitú úlohu. Má nezastupiteľné miesto, nevnáša medzi vzťah len potešenie a slasť, ale prehlbuje citovú väzbu medzi partnermi. Sex prináša mnoho benefitov, ktoré patria do spokojného spolužitia. Je vedecky dokázané, že čím častejšie máva dvojica sex, tým si ho užívajú radšej. Je to uvoľnujúce, odbúrava to stres a prináša to rozkoš a zábavu. Aktívny sexuálny život vo vzťahu je jednou z najdôležitejích vecí, aby sa obidvaja ľudia cítili príjemne a spokojne. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:34