StoryEditor

Koľko ľudí vo vzťahu podvádza?

21.10.2015, 05:00
Vzťahy
Sú neverní viac americkí muži a ženy alebo skôr Európania? Nový výskum zistil pravdu o tom, kto častejšie podľahne zakázanému ovociu.

Nevera je súčasť nášho života, ktorá existovala, existuje a bohužiaľ, aj existovať bude. Ľudia nie sú dokonalí a občas svojim túžbam podľahnú. Aj keď vedia, že to nie je správne. Koľkí takto zhrešia?

Ťažko to presne vyčísliť, preto sú tu aspoň približné percentá, ktoré vás môžu uviesť do obrazu. Podľa najnovšieho výskumu, ktorého sa zúčastnilo 500 Američanov a 500 Európanov z Belgicka, Veľkej Británii, Španielsku, Švajčiarsku, Portugalsku, Poľsku, Holandsku, Taliansku, Francúzsku, Nemecku a Rakúsku, na tom vôbec nie sú európske krajiny nevinne. Európske ženy a muži totiž podvádzajú v skutočnosti viac než Američania, ako píše independent.co.uk. Rozdiely medzi nimi pritom boli zajvné, dokonca americkí muži sú údajne najvernejšou skupinou ľudí, ako uviedla štúdia.

Nový výskum webovej stránky DrEd.com, zaoberajúcej sa online zdravotnou starostlivosťou ukázal, že takmer 70 percent amerických mužov nikdy neprepadlo cudzoložstvu. Respondenti boli požiadaní, aby odpovedali na otázku, koľkokrát podviedli partnera v živote a uviedli počet od nuly až po štyri- až viackrát.

Aj ženy i muži žijúci v Európe nakoniec dopadli horšie a odhalili svoju temnú stránku - zvyknú zhrešiť častejšie než Američania. Celkom 31 percent amerických mužov pripustilo, že boli neverní v určitom okamihu svojho života, zatiaľ čo 49 percent európskych mužov podvádzalo. Čo sa týka nežnejšieho pohlavia, 41 percent amerických žien vyšlo s pravdou von a priznalo sa, že okúsili zakázané ovocie a podviedli svojho partnera, zatiaľ čo 64 percent Európaniek uviedlo, že boli neverné.

Uvedená štatistika svedčí o tom, že zakázané ovocie chutí najlepšie. Aj keď žijeme vo svete, kde nemálo ľudí podvádza, nie všetci dali nevere zelenú. Stále sú tu tí, ktorí si vážia sľub vernosti i napriek všetkým lákadlám. Aj tie tu vždy budú a boli, takže je na každom, ako sa rozhodne. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:00