profimedia
StoryEditor

Keď vzťah nemá perspektívu. Od takéhoto chlapa radšej utekajte!

16.07.2021, 15:30
Vzťahy
Niekedy milujeme tak bezhlavo, že prehliadame to, čo by sme nemali.

Nepočúva vás 

Áno, nie je žiadnym tajomstvom a už vôbec nie novinkou, že my ženy rozprávame viac. Niekedy aj veci, ktoré sú zbytočné - a niekedy len preto, aby sme si uľavili na duši. Nečakajte, že chlap si bude pamätať každý detail, ktorý mu poviete. Mal by sa však orientovať v tom, čo vravíte a byť duchom prítomný najmä vtedy, ak sa rozprávať chcete. Na druhej strane, nezabúdajte na to, že sa to zasa nedá 24/7. Objektívne preto zvážte, či vás naozaj vaša polovička nepočúva, alebo jednoducho od neho vyžadujete už príliš. 

Neváži si vás 

Nikto nehovorí, že vám má ďakovať za každú maličkosť. Keď však prehliada všetko, čo preňho robíte, zrejme to nebude chlap, pri ktorom by ste mali zotrvať. Zamyslite sa - chcete byť pri človeku, ktorý si vás neváži už teraz? Pozor, nejedná sa len materiálne veci či iné drobnosti, ale zároveň aj vaše názory a pocity. Osoba, ktorá vás má rada, rešpektuje vaše pocity a potreby. Osobitnou kategóriou je zosmiešňovanie a ponižovanie. Pokiaľ vidíte, že má osoba takéto sklony, bez váhania utekajte. Kvôli vám sa nezlepší...

Nezaujíma sa 

Kedy naposledy sa vás opýtal, ako sa máte, čo máte nové v práci? Ak je odpoveď už veľmi dávno, máme pre vás zlú správu. Osoba, ktorej na vás záleží, sa o vás prirodzene zaujíma a vyhľadáva vašu prítomnosť či pozornosť. Nemusíte byť v kontakte každý deň a baviť sa niekoľko hodín o tom, čo má kto čo nové, no ak sa vám ma problém dotyčná osoba ozvať sama od seba, problém nastáva.

Manipulátor 

Máte pocit, že urobí všetko preto, aby momentálnu situáciu spravil o sebe? Keď mu niečo vyčítate, je príliš smutný, plače, citovo vás vydiera alebo naopak - v konečnom dôsledku urobíte všetko to, po čom túži. Aj toto sú hlavné znaky manipulátora, od ktorého by ste mali dať ruky preč. Mnoho žien sa totiž zhoduje, že opustiť takýto typ človeka, je nesmierne náročné a výsledkom je koniec koncov aj tak zničená psychika.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:56