pexels.com
StoryEditor

Muži otvorene o ženách: Týchto päť vecí na vás nevieme vystáť. VYHNITE sa im!

13.07.2021, 12:00
Vzťahy
Ktoré veci nenávidia muži na ženách? Týmto piatim sa radšej oblúkom vyhnite!

Muži otvorene o nežnom pohlaví: Čo ich vyslovene odpudzuje? Takmer všetci muži sa zhodli na týchto piatich veciach, toto sú najhoršie vlastnosti žien, ktoré by mali okamžite prestať robiť. 

Dramatizovanie

Keď niektoré veci príliš zveličujú. Netreba zakaždým robiť z komára somára, mužov to dokáže priviezť do zúfalstva. Pozastavovať sa neustále nad jednou vecou a analyzovať ju, riešiť ju dookola a hlavne ju zbytočne nafukovať. Scény a dramatizovanie sú totálne odpudivé pre muža, samozrejme, pokiaľ sa jedná o malichernosť. Zbytočnosti netreba dlho riesiť a muž bude radšej, keď sa na veci pozriete s nadhľadom. 

Neženskosť

Keď je žena až príliš drsná. Pivo v jednej ruke a v druhej cigareta. Vulgárne nadávky sa z jej úst len tak chŕlia, popritom si možno aj grgne. Ešte lepšie je, keď sa chodí opíjať každý víkend do mesta. Toto je pre mužov jedno veľké NIE. 

Ohováranie a klebety

Určite si s vami váš muž zaklebetí a porozpráva vám, aký mal deň, prípadne nepríjemných kolegov s vami aj on poohovára. No neustále vyťahovanie špiny na iných ľudí, rôzne klebety, neoverené informácie a najhoršie je, ak začnete ohovárať aj vašich spoločných priateľov, či rodinu. Toto by ste nemali prehánať ani s kamarátkami, falošnosť a ohováranie hraničí s bezcharakternosťou a to mužov DOSLOVA odpudzuje. 

Preafektovanosť

Samozrejme, dodať výraz slovám môže byť neúmyselný, no pokiaľ je to u ženy bežné a potrebuje na seba takýmto štýlom pútať pozornosť, alebo je to jednoducho len jej poznávacia značka, mužov to odradí. Ak sa žena nedokáže normálne inteligentne rozprávať bez toho, aby neafektovala a neustále nevýskala, nemôže čakať, že to muža nezačne vytáčať do nepríčetna. 

Zanedbaný výzor

Nejde o to, koľko máte kíl, aký máte štýl obliekania, či máte na sebe luxusné dizajnérske oblečenie. Ide o to prísť upravená, mať učesané vlasy, voňavá, v čistom oblečení, nemať špinu za nechtami a mať vyčistené zuby. Jednoduchá hygiena robí veľa a pokiaľ ju žena nedokáže spĺňať, muž nebude váhať ani sekundu a zuteká. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:57