twitter.com/enews, twitter.com/poturalski_nicole
StoryEditor

Ako veľmi uškodila pandémia vzťahom? Najznámejšie celebrity, ktorých vzťah sa definitívne rozpadol

13.06.2021, 13:00
Vzťahy
Kto sa s kým rozišiel počas pandémie? Najšokujúcejšie rozchody z celebritného sveta!

Koronavírusová pandémia niektoré vzťahy upevnila a zocelila, iné značne poškodila a nevydržalo to. Medzi tie patria aj tieto celebrity, ktoré sa rozhodli svoje vzťahy ukončiť. 

Jessie J & Channing Tatum

Ich vzťah si za posledný rok prešiel niekoľkými rozchodmi. Začiatkom pandémie sa k sebe rozhodli vrátiť po ich dvojmesačnom rozchode, no len o tri mesiace neskôr sa rozhodli ich vzťah definitívne ukončiť.

Rihanna & Hassan Jameel

Vzťah Rihanny a Hassana nebol takmer vôbec medializovaný, svoje súkromie si prísne strážili. Keď sa svetu oznámil ich rozchod, niektorí ľudia boli šokovaní, pretože ani len netušili, že má Rihanna priateľa. Ich vzťah sa skončil po viac ako troch rokoch randenia.

Jeffree Star & Nathan Schwandt

Najobľúbenejšia dvojica z mejkapového sveta sa stala minulosťou. Jeffree, jeden z najsledovanejších youtuberov ukončil svoj vzťah, ktorý trval bez mála päť rokov. Svoje vyjadrenie k rozchodu uverejnil na svojom youtube kanále. 

Sarah Bro & Zac Efron

Po jednom roku randenia sa rozišli. Zac si totižto našiel druhú priateľku, Halston Sage, s ktorou sa zoznámil už niekoľko rokov dozadu pri natáčaní filmu Neighbors. Iba pár dní po rozchode sa Zac veselo stretával s novým objavom, no ani ich vzťah dlho nevydržal a aj oni dvaja sa rozišli. 

Pamela Anderson & Jon Peters

Ich vzťah sa rozhodli ukončiť kvôli veľkým dlhom Pamely. Jon sa jej snažil pomôcť, no vznikli tam nezhody a hádky a ich manželstvo to napokon nevydržalo. 

Rebel Wilson & Jacob Busch

Začiatkom februára sa nazvala samotná Rebel na svojom instagramovom profile ako single girl. Svoj takmer jednoročný vzťah s Jacobom sa rozhodla ukončiť. 

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

Herečka a režisér sa rozhodli svoj vzťah na dobro skončiť. Majú spolu dve deti, syna Otisa a dcéru Daisy. Boli dokonca už aj zasnúbení.

Nicole Poturalski & Brad Pitt

V lete minulého roku svoj vzťah oficiálne potvrdili. Iba pár týždňov po tom sa ale ich vzťah rozpadol. 

Iggy Azalea & Playboi Carti

Rapperka oznámila svetu, že sa definitívne rozišli. Ich vzťah bol ako húsenková dráha, neustále pribúdali škandály rôznych veľkostí, až sa napokon rozhodla to ukončiť, iba šesť mesiacov po narodení ich spoločného syna Onyxa.

Demi Lovato & Max Ehrich

Búrlivý vzťah dvoch spevákov nemal dobrý koniec. Najprv veľká láska, zásnuby a nakoniec trestné oznámenie. Max údajne obťažoval Demi po rozchode a nevedela si rady.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:05