dreamstime
StoryEditor

Zlepšite si svoj sexuálny život na maximum. Stačí sa riadiť týmto pravidlom!

11.06.2021, 15:00
Vzťahy
Časom sa aj ten najlepší sex začne radiť medzi stereotypy. Ako tomu zabrániť?

Sex sa dá zlepšovať bez ohľadu na to, koľko máte rokov a ako dlho ste už s partnerom. Viaceré štúdie ukazujú, že vekom nemusí sexuálny život upadať, práve naopak. Mnoho párov si začne užívať po tom, čo ich detí začnú pomaly odchádzať z domova - a tým pádom sa o čosi viac môžu sústrediť na seba. 

Komunikácia je základ

Ak však patríte medzi ľudí, ktorí majú pocit, že si svoj intímny život môžu užívať ešte o čosi viac, je dôležité poznať základné pravidlo, ktoré vám ako jediné pomôže k lepšiemu výkonu, ako aj k pôžitku. Je to jednoduché - stačí s paartnerom otvorene komunikovať. Nemáme však na mysli len bežnú konverzáciu, o ktorej sa bavíte denne, ale o čosi intímnejšiu, ktorú by ste mali taktiež viesť na pravidelnej báze. 

​Zo začiatku sa síce môžete cítiť nepríjemne, no pravidelným rozprávaním z vás tento pocit opadne. Neriaďte sa tým, čo vám riadia iní alebo nebodaj tým, čo uvidíte na internete - to na vašu polovičku platiť nemusí. Prispôsobte sa a spoznajte to, po čom váš partner túži - a naopak dajte mu jasne vedieť, čo by potešilo vás. Aké jednoduché, však?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:05