shutterstock
StoryEditor

Láska na pretrase! Tieto znamenia by si mali dávať v júni obrovský POZOR na svojich milovaných

29.05.2021, 03:50
Vzťahy
Nie každý bude zažívať krásne romantické obdobie.

Blíženci

Ak ste vo vzťahu, mali by ste sa skutočne zamyslieť nad tým, čo chcete. V poslednú dobu totiž cítite čoraz väčšiu neistotu, ktorá je vo vašom živote oprávnene - zdá sa, že ste urobili pár unáhlených rozhodnutí, ktoré si teraz po čase budú žiadať svoju daň. Je dosť pravdepodobné, že sa vám začne cnieť za vašou láskou z minulosti, a tak by ste sa mali zamyslieť, či svojho momentálneho partnera naozaj milujete. V prípade, že ste nezadaní, doprajte si obdobie bez flirtovania a sústreďte sa na seba.

Panna

Napriek tomu, že sa svoje problémy snažíte zamaskovať, už niekoľko týždňov v sebe dusíte emócie. Nie ste však sama, rovnako na tom je aj váš partner, a tak by ste sa mali čím skôr vážne porozprávať. Nie je to nič, čo by narušilo vaše spolužitie, no v prípade, že sa to rozhodne ignorovať, s najväčšou pravdepodobnosťou nastanú vážne problémy, ktoré nemusíte len tak ľahko vyriešiť. V prípade, že ste nezadaná, dávajte pozor na mužov, ktorí sa vás chystajú len využiť.

Strelec

V poslednej dobe sa sústreďujete najmä na seba. To si však všíma váš partner, ktorému to už dlhšie lezie na nervy. Skúste sa vážnejšie porozprávať, prípadne svoju polovičku prekvapiť - inak hrozí obrovská hádka, ktorá pre vás nemusí dopadnúť najlepšie. Zamyslite sa tiež nad svojím správaním a tomu, či nemôžete vo svojom pracovnom tempe poľaviť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:23