shutterstock.com
StoryEditor

Muži bez okolkov a otvorene: V týchto prípadoch sex so ženou NECHCEME!

14.05.2021, 10:00
Vzťahy
Časy, keď sa muži pri pive sťažovali, že ich polovičku včera zase „bolela hlava“, sú definitívne preč. Dnes sú to muži, ktorých často „bolí hlava“.

Peter, 34 rokov

Nemám rád, keď sa zbytočne naťahuje predohra. Podľa mňa sa dosť preceňuje. Nežné hry s partnerkou ma pred sexom, samozrejme, bavia, ale nie vtedy, keď musia trvať zakaždým hodinu. Niekedy sa mi jednoducho nechce čakať. Je to, ako keby som mal chuť na pivo, ale nechcelo by sa mi poň ísť do obchodu.

Ján, 28 rokov

Sexuálnu túžbu po žene strácam vtedy, keď jej trvá príliš dlho, než dosiahne orgazmus. Viem, že u žien to nie je také jednoduché a rýchle ako u mužov, no ocenil by som, keby celú ceremóniu nenechávala vždy iba na mňa a trochu sa pričinila o svoje potešenie tiež. Môže ma navigovať alebo pri sexe samu seba dráždiť. No ak žena čaká, že prídem a všetko vyriešim bez jej pričinenia, do postele sa mi za ňou vracať nechce. 

Daniel, 29 rokov

Každý chlap si myslí, že chce ženu, ktorá chce stále sex. Až kým nestretne ženu, ktorá chce mať stále sex. Zhrnul by som to tak, že všetkého veľa škodí, a to vrátane sexu. Mal som také partnerky dve, a úprimne, už by som to znova nechcel. Mal som pochybnosti a niekedy som sa cítil, akoby som sa o ne nevedel dobre postarať, keď to chceli znova a viackrát denne. 

Pavol, 48 rokov

S mojou manželkou mávame kvalitný, pravidelný sex. Milujem ju a nestáva sa mi často, že by som na ňu nemal chuť. No keď sa pohádame alebo nejakým spôsobom dlho neriešime veci, ktoré riešiť treba, prejaví sa to v posteli. Pár týždňov sme už takých zažili, no našťastie sme ich vždy vyriešili a potom sme si užili „udobrovaciu šnúru“. 

Martin, 32 rokov

Nebaví ma, keď je žena pasívna a celú prácu necháva na mňa. Ak si len ľahne, dá nohy od seba, nie je nápaditá a živočíšna, sex s ňou ma proste nebaví. Beriem to ako povinnú jazdu. 

Marcel, 42 rokov

Nemám rád, ak žena robí drahoty. S jednou takou som chodil. Vydržal som to osem mesiacov a za celý ten čas som musel byť vždy ja ten, ktorý sa snažil o sex. Zakaždým jej niečo bolo, stále bolo niečo dôležitejšie. Skrátka, musel som sa snažiť, aby ma chcela v posteli. Bol to dôvod nášho rozchodu a za mňa taká žena nikdy viac. Aj mužom sa páči, keď dá žena najavo, že sex s nami chce. 

Lukáš, 25 rokov

Najhoršie na svete je, keď sa žena pozrie na muža a povie také znudené – no poooooď, dobreeee. Vtedy utekám. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:06