dreamstime
StoryEditor

Nemá vaš partner chuť na sex? Máme pre vás návod, ako ho NABUDIŤ

12.05.2021, 16:00
Vzťahy
Do milovania s vami sa nehrnie, už pomaly ani neviete, kedy „to“ bolo naposledy. A ak to aj bolo, tak preto, že ste to iniciovali vy. V čom môže byť pes zakopaný? Poznáme najčastejšie možné dôvody.

Prikázanie číslo jeden: Nie on, ty!

Keď muž odmieta sex, pre nás ženy to býva zraňujúce. Okamžite celú svoju pozornosť zameriame na muža a vyfabulujeme si všetky existujúce aj neexistujúce dôvody. Sme schopné naozaj všetkého. Celá naša pozornosť je razom zameraná na muža. Dámy, upokojte sa, prestaňte na to myslieť od rána do večera a pozornosť, svoje myšlienky aj energiu nasmerujte k sebe. Spojte sa so sebou a robte niečo, čo máte rady vy. Aspoň dovtedy, kým sa neupokojíte, a ešte o niečo dlhšie.

Prikázanie číslo dva: Žiadnu sexi spodnú bielizeň!

Odmieta sex? Dobre! Poďho minúť celú výplatu na e-shope so sexi spodnou bielizňou a s erotickými doplnkami. Zadržte! Už beztak zamotaná situácia nepotrebuje prilievať olej do ohňa a vy sa nepotrebujete cítiť ešte zúfalejšie, než sa práve cítite. Ak ste sexi čipkované body nenosili doteraz pre vlastné potešenie, nečakajte, že ak si ho na seba navlečiete pre neho, stratí dych a od vášnivého sexu vám doma spadnú omietky. V spodnej bielizni nie je problém a je to len chabá záplata a lákadlo, ktoré sľubuje viac, než môže dať. Ak sa potrebujete cítiť sexi sama pre seba, smelo do toho. No ak máte problémy v posteli, spodná bielizeň ich nevyrieši.

Prikázanie číslo tri: Sebavedomie, prosím!

My ženy potrebujeme byť zbožňované, milované a obdivované. Za to, kým sme, aj za to, ako vyzeráme. Ak s nami muž nechce spať, vie nás to rozladiť na tých najcitlivejších frekvenciách. Dokážeme sa hodiny kúpať v sebaľútosti, strachu a okamžite sa cítiť ako nedostatočné. Sebareflexia a prehodnocovanie svojho podielu zodpovednosti na tom, že v posteli to už nie je ono, je nielen v poriadku, ale aj žiaduce. No sebakritické myšlienky, zmordované sebavedomie a pocit nízkej sebahodnoty, tie vedia zamiešať karty nežiaducim smerom. Ste dosť dobrá, VŽDY.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 05:02