shutterstock.com
StoryEditor

Tajomstvo ODHALENÉ! Prezradíme vám, na čo myslia muži pri sexe

09.05.2021, 19:10
Vzťahy
Sú situácie, kedy otázku "na čo práve myslíš?", nikdy nepoloží žiadna múdra žena, hoci by bola zvedavá. Napríklad pri milovaní. Napriek tomu asi väčšinu z nás zaujíma, čo pri sexe chodí hlavou tomu druhému.

Ak ste s týmto mužom vo vzťahu krátko, je vysoko pravdepodobné, že myslí len na vás, presnejšie povedané, nemusí myslieť na nič, lebo situácia sama osebe je pre neho dosť vzrušujúca. Pretože ste v jeho posteli nová. Ak ste vo vzťahu už roky, je takmer isté, že myslí pri sexe s vami na iné ženy. Nemusí
to byť nikto konkrétny (napríklad kolegyňa, vaša kamoška alebo jeho bývalá, hoci aj toto je možné), väčšinou však ide o scénky z porno filmu alebo fantázie, ktoré ho najviac vzrušujú. Či už je to sex s viacerými ženami, dvojitá penetrácia, análny sex... Tých možností je veľa a iba vy viete (a možno aj neviete :-)), čo sa tomu vášmu najviac páči. Podľa jedného výskumu sexuálnych fantázií však väčšinou
tieto predstavy ani nemajú konkrétne tváre, muži sa zameriavajú skôr na iné časti tiel.

Na túto tému sme sa opýtal aj český portál idnes.cz, ktorý prišiel so zaujímavými odpoveďami. A my vám ich teda prinášame:

"Musím sa priznať, že najčastejšie myslím na inú," odpovedal Patrik (43) a dodal, že to ale nijako nesúvisí s partnerkou a jej kvalitami. "Často si so slečnou A idealizujem B a nabudúce to mám zase naopak."

Podobne je na tom aj Aleš (34). "Keď sa zle sústredím, myslím napríklad na tú, s ktorou som išiel vo výťahu, mala vysoké podpätky, pekný zadok .... Pomôže to okamžite. Alebo na kamarátku, ktorá sa mi predtým ozvala. Ak chcem oddialiť koniec, hrám v mysli futbal. "

Väčšina opýtaných mužov sa zhodla, že je to individuálne. "Sex je pre mňa hlavne v orálnom podaní. Najčastejšie si spomeniem, že som si dlho nezapálil lahodnú Cohiba cigaru. Musím doplniť a udržiavať humidor v správnej vlhkosti, "tvrdí Franz (43), zatiaľ čo Pavol (52) je sám sebe protivný svojou nudnosťou. "Prevádzkujem sex len doma, myslím väčšinou len na to, ako ma znova a znova prekvapuje, ako veľmi nás to oboch (!) baví. A nech to trvá dlho. Tiež ma občas napadne, prečo to nerobíme častejšie?"

Erotické fantázie sú podľa sexuológa Jaroslava Zvěřinu dôležité a so svojimi pacientmi o nich diskutuje často. "Heterosexuálny muž máva asi najčastejšie problém, keď sa mu pri sexe s partnerkou vybavujú spomienky či predstavy vzťahujúce sa k iným ženám," hovorí. Keďže sa na neho obracajú pacienti s problémami, dodáva, že sa zverujú aj s predstavami deviantnými. "V tom prípade sa zvyčajne dohodneme na tom, že takéto predstavy neznamenajú nič zásadne negatívne a treba ich akceptovať ako indikátor svojej sexuálnej motivácie," vysvetľuje Zveřina.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:13