dreamstime
StoryEditor

Poznáme odpoveď! Ako KONEČNE dosiahnuť vysnívaný orgazmus?

12.04.2021, 20:00
Vzťahy
Univerzálny recept na vyvrcholenie pri sexe síce neexistuje, ale poznáme zopár spôsobov, ako si ho dopriať čo najčastejšie.

4. Kašlite na to, ako vyzeráte

Nemyslite na svoje telesné nedostatky práve v posteli. Váš muž dobre vie, ako vyzeráte, a páčite sa mu aj tak. Ak sa uvoľníte a budete si užívať každý moment naplno, budete pre neho sexi určite. Dávať najavo nespokojnosť s vlastným telom a zhasínanie svetla sexi nie sú.

5. Predstavujte si

Vy ste tá, kto zapína videá vo vašej hlave, a do toho vám naozaj nikto rozprávať nemôže. Je len na vás, čo si budete počas milovania predstavovať, nech je to akokoľvek neslušné... Ak vám vaše predstavy a myšlienky uľahčia cestu na vrchol, tak smelo do toho.

6. Cesta je cieľ

A pri sexe to platí stonásobne. Užívajte si blízkosť partnera, všetky vnemy, dotyky a vône a nemyslite iba na to, že chcete zjesť tú čerešničku na torte. Na to nemyslite vôbec. Sex je príjemná činnosť sama osebe – uvedomte si pri nej svoje telo, ako sa vám uvoľňujú svaly na stehnách, ako vám búcha srdce, ako sa začínate potiť... Keď sa úplne uvoľníte, príde to. A potom poďakujte vášmu úžasnému telu, že vám tú rozkoš umožnilo.

Vedeli ste, že...
... až 99 % orgazmu sa odohráva v hlave? Mozog je teda naším hlavným pohlavným orgánom. Dôkazom tohto tvrdenia je aj to, že dokážeme vyvrcholiť napríklad v sne.
... pred orgazmom začne pracovať inzulárny kortex? Je to tá časť mozgu, ktorá bráni pociťovaniu bolesti, preto počas sexu dramaticky stúpne jej prah.
... počas vyvrcholenia sa nám rozšíria zreničky a zúžia hlasivky?
... hypofýza po ňom vylúči dopamín, vďaka ktorému sme po sexe prítulné a pokojné?
... polovica žien je schopná dosiahnuť viacnásobný orgazmus?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:28