shutterstock
StoryEditor

Nájdu niekedy toho pravého? TIETO tri ženské znamenia majú na mužov smolu!

05.04.2021, 17:00
Vzťahy
Láska čaká na každého z nás, no je pravdou, že k niektorým ľuďom príde o čosi pomalšie...

Ryby

Ženy narodené v tomto znamení sú často krát obeťami svojich fantázií a snov. Mnoho ľudí preto zvykne vravieť, že majú na očiach nasadené ružové okuliare, ktoré im umožnia vidieť aj v - ako sa vraví, somárovi Pána Boha. Do mužov sa dokážu zaľúbiť až príliš rýchlo, bez toho, aby ich poriadne poznali a mnoho krát sa preto stane, že takéto vzťahy končia veľmi zle. Okrem toho, že majú tendenciu si na krk zavesiť muža, ktorý ich nerešpektuje a správa sa k ním neúctivo, sú vo vzťahu schopné stratiť akúkoľvek sebadôveru a pre partnera urobia prvé aj posledné - čo je samozrejme na škodu. 

Panna

Panny sa horko ťažko odpútajú od svojich predošlých vzťahov a je vysoko pravdepodobné, že aj keď si nájdu človeka, ktorý im preukazuje obrovskú náklonnosť, nevedia prestať myslieť na svojho ex. Skôr či neskôr teda skončia samé so svojimi myšlienkami - až do momentu, kým si svoj ''problém'' z minulosti nevyriešia. Na to, aby im konečne nejaký vzťah fungoval podľa ich predstáv je potrebné rázne seknúť s akýmikoľvek predstavami, ktoré sa viažu na minulosť a plne sa sústrediť na prítomnosť. Veľmi dôležité je taktiež to, aby potencionálnemu partnerovi verili a neporovnávali ho s tým z minulosti. Vaša polovička to totiž bude cítiť a opäť sa ocitnete v tom istom kolotoči.

Kozorožec

Ľudia narodení v tomto znamení sú považovaní za mimoriadne pracovitých a cieľavedomých. Práve preto sú aj ich nároky na svojho partnera príliš vysoké, čo je často krát dôvodom, prečo sú dlhý čas samé. Kozorožci zabúdajú, že nikto nie je dokonalý a najmä ženy sa snažia nájsť toho pravého, ktorý býva vykresľovaný ako ideálny najmä vo filmoch - pracovitý, zabezpečený gentleman s dobrým vkusom, romantickou dušou a bezchybným výzorom. Keď už takého nájdu, prichádza druhá fáza, ktorá im vzťah značne komplikuje - a to, že ľudí rady ovládajú a zabúdajú na to, že aj ich partner má vlastné slovo a práva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:54