dreamstime
StoryEditor

Muži nám otvorene prezradili: Čo považujeme za SKUTOČNÚ krásu?

03.04.2021, 15:30
Vzťahy
Páči sa im výrazné líčenie? Dlhé nechty? Príčesky vo vlasoch? Alebo na nás milujú úplne jednoduché veci? Pýtali sme sa a dostali sme odpovede.

Matúš Lago, fotograf

Čo si na žene všimnete ako prvé?
Na mojej manželke som si ako prvé všimol krásne tvarované lýtka, potom úsmev a iskričky v očiach. Ale keď to zovšeobecním, celkovo si na ženách všímam ako prvé energiu, ktorá im ide z tváre. Oči a úsmev prezrádzajú veľmi veľa a dokážu buď vliezť pod kožu (ba niekedy aj hlbšie, do srdca), alebo práve naopak – absolútne nezaujať. V tomto štádiu vnímania mejkap a celkový styling nezohrávajú rolu, pretože buď to tam je, alebo nie...

Aký štýl obliekania, líčenia a vôbec úpravy sa vám vôbec nepáči?
Ženy vedia byť krásne a sexi aj nenalíčené, v teplákoch a vyťahanom tričku. To je jasné! Osobne inklinujem k minimalizmu, mám rád, ak farby navzájom fungujú, ladia, pomáhajú vyniknúť tvarom. Z toho dôvodu ma až tak neoslovujú príliš prezdobené, prehnane nalíčené, nie šťastne zladené a k danej postave „nastylované“ dámy... z môjho pohľadu to nie je o drahých outfitoch a líčeniach, ale o umení sa správne odhadnúť.

Čo na ženách obdivujete?
Schopnosť byť ženou. So všetkým, čo to znamená – atraktívnosť, citlivosť, neha, starostlivosť, materstvo, multitasking... Ako muž to nie úplne rád priznávam, ale v dnešnej dobe to asi vôbec nie je ľahké skĺbiť dohromady.

Keby si mohol niekoho tam hore poprosiť, aby u žien niečo zmenil, čo by to bolo?
Úprimne – neviem... Niekedy je toho strašne veľa a niekedy vôbec nič. Určite má každý chlap interný zoznam vecí, čo by na žene/ženách zmenil. Ale potom nechtiac nakukneme do toho ich zoznamu na nás, a prejde nás chuť sa v tom rýpať :).

Chcel by si pracovať v čisto ženskom kolektíve? Prečo?
Ale áno a aj som už v takom kolektíve pracoval. Nemôžem krivého slova povedať, len samé dobré skúsenosti. Vždy sme si vedeli veci, problémy odkomunikovať na rovinu. A aj súhra mužsko-ženských elementov často vyústila do kreatívnej spolupráce so super výsledkami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:21