dreamstime
StoryEditor

Muži nám otvorene prezradili: Čo považujeme za SKUTOČNÚ krásu?

03.04.2021, 15:30
Vzťahy
Páči sa im výrazné líčenie? Dlhé nechty? Príčesky vo vlasoch? Alebo na nás milujú úplne jednoduché veci? Pýtali sme sa a dostali sme odpovede.

Slavo Jurko, moderátor

Čo si na žene všimnete ako prvé?
Všímam si štýl oblečenia, lebo ten môže veľmi pomôcť aj uškodiť. Viem oceniť pekné vlasy a sledujem aj pomer vek verzus mejkap. Tiež mám rád, keď má žena úroveň vyjadrovania, správanie ako dáma a drží si zdravý odstup.

Aký štýl obliekania, líčenia a vôbec úpravy sa vám vôbec nepáči?
Každému sedí niečo iné. Viem to posúdiť, až keď vidím výsledok. Myslím si však, že všetkého veľa škodí, a to platí aj v snahe byť najlepšie oblečená, najviac nalíčená a najviac plasticky omladená... Najradšej mám, keď žena vyzerá perfektne po rannom prebudení a presne takú mám doma.

Čo na ženách obdivujete?
Kedysi by som napísal 4 riadky fráz, no mám čerstvú osobnú skúsenosť, vďaka ktorej viem, že ženy si zaslúžia úctu a obdiv za to, že sú mamami a aj za to, že vedia bolesť znášať oveľa chlapskejšie ako chlapi...

Keby si mohol niekoho tam hore poprosiť, aby u žien niečo zmenil, čo by to bolo?
Myslím si, že ten hore vie o svete a o nás stokrát viac ako ja, preto mu môžem len poďakovať za to, ako to zariadil a prosím ho o to, aby dal zdravie a dlhý život mojim najdrahším ženám.

Chcel by si pracovať v čisto ženskom kolektíve? Prečo?
To je asi sen každého tínedžera... ideálne v Baywatchi ;))) Nič sa v živote nedá vylúčiť, ale 80 % mojich kolegov boli vždy muži, a to mi vyhovuje... ja som skôr individualista a kolektívom sa všeobecne vyhýbam, lebo čím menej ľudí, tým čistejšie vzťahy sú a asi je jedno, či je to o mužoch alebo ženách...

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:55