shutterstock.com
StoryEditor

Dosiahnite skutočný, vysnívaný ORGAZMUS! Ako na to?

02.03.2021, 12:00
Vzťahy
Podľa prieskumov ho zažije približne štvrtina z nás. Ženský orgazmus je vedou, nielen pre nás, no najmä pre mužov.

Zbavte sa psychických blokov

Jedným z najčastejších dôvodov, prečo ženy nemajú orgazmus, je práve psychika. Mnoho z nás má totiž nevyriešené problémy, ktoré idú ruka v ruke s tým, ako sa sa cítime pred partnerom. Či už sa jedná o nadmierny stres, alebo pochybnosti o vlastnom tele a výzore, dbajte na to, aby vás v súkromnej sfére neovplyvňovali a aj keď to znie mimoriadne náročne, snažte sa všetky svoje starosti hodiť za hlavu. Často pomáha, ak sa s týmto zdôverite svojmu partnerovi. V prípade, že sa jedná o pracovný problém, dokáže vás vypočuť a pochopiť. Ak je to o vás a o vašej neláske k sebe, práve partner môže byť ten, ktorý vám pomôže nájsť stratenú sebadôveru. Hlavné však je, aby ste sa cítili dobre a nemali pocit, že pred partnerom niečo tajíte. 

Vyskúšajte nové polohy

Nie, tentokrát tým nemyslíme to, aby ste si hádzali kockou a skúšali krkolomné pózy, o ktorých ste do dnešného dňa nemali ani poňatia. Skúste sa viac zamyslieť nad svojím, ale aj partnerovým telom. Kde pri sexe nastáva problém? Máte pocit, že pri milovaní nič necítite? Skúste v tom prípade zmeniť polohu - zdvihnite nohy alebo sa dajte do polohy na štyri. Tieto polohy totiž sľubujú väčší pôžitok najmä párom, kde muž nie je príliš obdarený. 

Nehanbite sa povedať, čo chcete 

Nemusí to byť len priamo pri pohlavnom styku, ale aj orálnom sexe či iných sexuálnych hrátkach. Vy sama najlepšie poznáte vlastné telo a tým pádom aj vlastnú rozkoš. Nehanbite sa partnera nasmerovať k tomu, čo vám robí dobre. Koniec koncov, je to aj o vás a pôžitok by ste z milovania mali mať prinajmenšom taký istý, ako vaša polovička. 

Prírodné afrodiziaká

Jednou z najobľúbenejších možností, ako si dopomôcť k orgazmu, je využívanie prírodných látok a alternatív, ktoré vám dokážu stimulovať nervové zakončenia a zároveň rozprúdiť vášeň. Patrí medzi ne červené víno, ustrice, horká čokoláda a z byliniek napríklad ženšen či maca peruánska.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:12