shutterstock
StoryEditor

Bola to láska ako hrom. Až kým mi môj partner neublížil NECHUTNÝM spôsobom

26.02.2021, 11:00
Vzťahy
To, že vás muž podvedie je viac menej bežná vec. Ale ak vám to chce urobiť s vašou dcérou, je to strašné. Nechutné... Stalo sa to našej čitateľke Petre (44).

Vydávala som sa veľmi mladá, pretože som musela. Mala som osemnásť aj pár dní, dcéra Janette sa narodila niekoľko týždňov potom. Muža som mala tiež mladého a vôbec sme sa k sebe nehodili. Vydržali sme to spolu do kým mala malá 4 roky, čo považujem za zázrak, pretože hádky boli na dennom poriadku. Po rozvode sme sa presťahovali do Bratislavy, kde som zdedila malý byt po babke. Malú som tu dala do škôlky a ja som začala pracovať ako učiteľka na základnej škole a začala nový život. Bolo to ťažké, najmä finančne, ale boli sme v podstate šťastné.

Vzťah z rozumu

O pár rokov som si našla jedného partnera, volal sa Igor. Bol to veľmi dobrý a slušný človek. Bol zabezpečený, finančne nám dosť pomáhal. Akurát, že som do neho nebola zaľúbená a fyzicky ma vôbec nepriťahoval, sex s ním bolo nutné zlo. Brala som ho ako kamaráta a trošku ho využívala, pretože som vedela, že ma veľmi ľúbi. Roky som to vydržala, najmä kvôli dcére, ktorá chcela študovať výšku v zahraničí, čo by som si ja nemohla dovoliť a ani jej otec. Igor nás však potiahol. No mne srdce stále pišťalo po ozajstnej láske. Keď dcéra odišla do Anglicka, ostala som sama, len s Igorom, ktorý mi vtedy navrhol, že by sme konečne spolu mohli začať žiť a mať vlastné dieťa. No ja som vedela, že by som šťastná nebola.

Telocvikár Jano

A presne v tom čase k nám do školy nastúpil on. Janko, 38 ročný telocvikár s perfektnou postavou. Ja som mala vtedy rovných 40. Myslela som si, že nemám šancu, no začal po mne pokukovať a ja som sa jeho záujmu veľmi tešila. Onedlho sme začali tajne randiť a samozrejme, aj spolu spávať. Igora som poslala nadobro k vode. Jano bol v posteli neskutočný! Lepší sex som v živote nezažila a strašne, naozaj strašne som sa zaľúbila a mala som pocit, že aj on. Onedlho nás odhalili aj kolegovia. Prestúpil preto na inú školu, aby sa zbytočne nešírili reči. Po roku randenia sme sa vzali a ja som bola najšťastnejšia na svete. Moju dcéru videl až tesne pred svadbou, keď prišla na návštevu domov. Bola to krásna baba, štíhla ako prútik, vysoká, s veľkým poprsím, perfektnou pleťou a vlasmi po zadok. Vždy som bola pyšná na to, ako podarenú dcéru mám.

Podozrenie rástlo

Ibaže, všimol si to aj Jano. Od začiatku som vnímala, že sa na ňu pozerá akosi zvláštne. Nie, ako na moju dcéru (ako Igor), ale ako na ženu. Vždy mal v jej spoločnosti napríklad kopec trápnych vtípkov. Zrejme si to všimla aj ona, pretože sa s ním nikdy necítila príjemne, čo som ako jej mama vycítila. O pár mesiacov na to, bolo to v lete, opäť prišla na dva týždne domov. A môj, vtedy už muž Janko, na ňu stále tak pozeral. Miestami sa mi zdalo že s ňou aj flirtuje a vyhľadáva situácie, kedy sa jej môže dotknúť. Ona bola z toho značne nervózna. Nechcela sa so mnou na tú tému ani zhovárať, iba potvrdila, že aj ona má z Jana divný pocit a dokonca, že jej sem tam aj do Anglicka napíše. Nechcela mi to hovoriť, lebo videla, že som šťastná. Keď som tú tému načala doma s mužom, zahriakol ma že trepem, ale pri tom som videla, že nasucho pregĺga a dusí sa vo vlastnej šťave. Cítila som hnev a žiarlivosť aj na dcéru, no vedela som, že to nie je jej vina...

To je hnus!

Jedného dňa, keď už dcéra opäť doma nebola, som mu v noci po prvý raz vliezla do telefónu. Našla som tam veru niečo, čo ma položilo a čo som naozaj nečakala. Janko si písal s kolegom, tiež telocvikárom zo školy. Písal mu, že na Janette myslí deň i noc a iba ráta dni, kedy opäť pricestuje. A keď príde, už to na ňu skúsi, ale musí byť opatrný, pretože už niečo tuším. A že dnes večer, keď si to v sprche robil, myslel na ňu. Po prečítaní toho hnusu som chytila hysterický záchvat, zobudila ho a strašne mu vynadala. Bola som zlomená, zranená a netušila som, že z jeho strany je to také vážne. Bol do nej normálne rachnutý! Snažil sa vykrúcať a pár dní sa ma pokúšal uchlácholiť, no u mňa cesty späť nebolo. Vyhodila som ho z bytu a chvíľu na to sme sa rozviedli. Dnes som opäť sama a na žiaden vzťah ani náladu nemám.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:34