pexels.com
StoryEditor

Moja priateľka ma začala podvádzať. Keď som zistil s kým, zosypal som sa

17.02.2021, 09:00
Vzťahy
Už dávno neplatí, že nevera je spravidla mužskou záležitosťou. Uchyľujú sa k nej čoraz viac aj ženy...

Všetko vyzeralo perfektne. A tak to aj skutočne bolo. S Líviou som sa zoznámil cez spoločného známeho a okamžite mi padla do oka. Bola krásna, vzdelaná a mal som pocit, že som konečne mohol stretnúť tú pravú. Tú pravú, s ktorou si môžem založiť rodinu, tú pravú, ktorá si na mne bude vážiť aj iné veci než bankové konto. 

Približne po štyroch mesiacoch sme spolu začali bývať. Nešlo o žiadne unáhlené rozhodnutie, som muž po 30-tke a viem, čo od života chcem a zdalo sa, že to vie aj ona. Každé ráno ma čakali pripravené raňajky do postele, o všetko sa dokonalo starala a ja som sa do nej opäť každý deň zamiloval čoraz viac. Prirodzene som tak uvažoval o tom, že ju o niekoľko týždňov požiadam o ruku. Plánoval som to na našej spoločnej dovolenke, no ešte predtým, než sa stihla uskutočniť, prišiel zvláštny okamih. Boli sme v meste na oslave, keď Lívii zavolala kamarátka. ,,Musíme ísť do baru, otec si niečo dal a tancuje na stole, chcú ho vyhodiť,'' odtiahla ma zrazu. Cítil som sa zle za Líviu. Určite to pre ňu musí byť hanba. Nebola však...

Keď sme dorazili do podniku, jej 55-ročný otec stál na stole a vykrikoval na mladé baby. Okolo stola stáli ochrankári, ktorí ho už zrejme poznali a snažili sa mu dohovoriť, aby zliezol dole. Vraj ho nechcú vyhodiť, veď robí skvelú tržbu a v podniku má meno. ,,Tato ideeeeš,'' skríkla naňho Lívia a podišla k stolu šťastná, že ho vidí. Bol som v pomykove a ticho. ,,Miláčik, pozri, kto dnes dorazil do mesta, Martin je tu,'' objímal ju šťastný otec a ja som ostal stáť obarený. Martin sa mi zdal nejaký povedomý, najmä jeho výrazné tetovanie na krku. Lívia mi neskôr prezradila, že je to rodinný známy, ktorý odišiel do zahraničia. Živí sa natáčaním porna. Pousmial som sa, aj keď som v skutočnosti bol zmetený z toho, s akou ľahkosťou mi to hovorila.

Od toho dňa sa náš vzťah začal akoby meniť. Keď som Lívii volal, či ku mne nepríde alebo či k nej nemôžem dôjsť ja, odmietla. Vraj ma veľa práce. O pár dní sa mi ozval kamarát z mesta, kde býva. ,,Počuj, ty si sa kedy chcel pochváliť, že máš nové auto?'' opýtal sa ma hneď v telefóne. ,,Haha, čo,'' zasmial som sa, opäť trochu v pomykove. ,,No veď videl som. Pred Líviinim domom parkuješ, akurát nechápem, prečo si kúpil auto zo zahraničia, veď vieš, že by som ti mohol dobrú cenu vybaviť aj tu,'' pokračoval ďalej a mne docvaklo, že niečo nie je dobre. 

Po práci som sa okamžite bez rozmýšľania vybral za Líviou. ,,Ahoj, čo ty tu, máme akurát návštevu, je u nás Martin,'' otvorila mi dvere Lívia. Bola prekvapená a aj keď som v tej chvíli nemal žiaden dôkaz o tom, že ma podviedla, šiel som na istotu. ,,Vysvetlíš mi, prečo je u vás?'' vyhŕkol som. 

Bez zbytočných okolkov priznala, že náš vzťah nemôže pokračovať. ,,Je mi to ľúto... ale od chvíle, kedy sa Martin vrátil som pochopila, že moje city k nemu nevyprchali. Vieš ja a Martin sme spolu niečo mali ešte keď sme my dvaja boli na začiatku. Musel však odísť... rozhodla som sa dať nášmu vzťahu druhú šancu,'' oznámila mi a ja som ostal obarený. Takže oni už v minulosti spolu randili? Keď som sa jej opýtal, či jej nevadí, že pracuje ako pornoherec a sex mal už s desiatkami žien, odpovedala mi, že sex nie je podstatný, nakoľko pri každej z nich myslel len na ňu. Aj keď to bolelo, spakoval som sa a odišiel. Prišlo mi totiž zle a priznávam sa, že som sa úplne zosypal.. a samozrejme som sa nechal vyšetriť na pohlavné choroby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:50