Pixabay
StoryEditor

Po čom muži túžia. TOTO sú veci, ktoré od nás chcú v posteli!

12.02.2021, 10:15
Vzťahy
A nie, nie sú to len krkolomné polohy či postavy modeliek z Victorie Secret.

Hravosť

Žiaden muž netúži po žene, ktorá len nehybne leží a čaká, kým bude konečne koniec. Práve naopak, túžia po partnerke, ktorá z času na čas prevezme iniciatívu, prípadne sa ním nechá viesť, no už z jej prístupu je jasné, že si sex užíva. Netvrdíme, že sa máte oddať hneď tvrdším sexuálnym praktikám. Kľudne postačí, ak svoju polovičku prekvapíte sexi spodným prádlom, orálnym sexom alebo niečím, čo ste ešte neskúsili. Možností je nekonečne veľa!

Sebavedomie 

Jednou z najdôležitejších vecí pri sexe, nech to znie akokoľvek klišé, je práve sebavedomie. Pokiaľ má žena mindráky z toho, ako vyzerá, odzrkadlí sa to aj pri milovaní. Hanbí sa totiž vyskúšať nové veci, tak ako sme vyššie spomínali, nehovoriac o tom, že často krát svoje telo zahaľuje a nedokáže sa úplne uvoľniť. To je väčšinou dôvod toho, že si nedokáže sex poriadne užiť a pokiaľ teda uspokojenie nepredstiera, odzrkadlí sa to aj na partnerovi. Pre mužov je nočná mora ak svoju partnerku nedokážu uspokojiť, oberá ich to na mužnosti.

Bez cenzúry

Väčšina z nás si zvykla na sex pri tme. Podľa prieskumov je to však to najhoršie, čo môžete urobiť,  najväčšie vzrušenie totiž prichádza práve vtedy, keď vás partner vidí. Keď sa príliš hanbíte, odporúča sa tlmené svetlo alebo prítmie, no určite tento vylepšovák nezavrhnite. Zbožňuje ho totiž vyše 80% opýtaných mužov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:19