shutterstock
StoryEditor

V láske vás budú len TRÁPIŤ! Týmto znameniam sa vyhýbajte radšej oblúkom

06.02.2021, 23:35
Vzťahy
Hovorí sa, že láska občas musí bolieť... všetko by však malo mať svoje hranice.

Býk

Ľudia narodení v tomto znamení sú považovaných za žiarlivých. Už odjakživa majú svoju pravdu a názor iných sa im vníma veľmi ťažko. Svojho partnera tým vedia poriadne potrápiť, nakoľko zo seba vyžarujú pocit neúcty a nerešpektovania. Okrem iného majú tendenciu posledného slova, čo môže byť nielen pri hádkach, ale aj bežných konverzáciách obrovským problémom.

Strelec

Strelci sú považovaní za ľahkomyseľných a často krát sa im pripisuje vlastnosť, že sa nevedia správať v spoločnosti. Etické zásady a slušnosť im nič nehovoria. Zvyčajne nemajú problém nadviazať kontakt s novými ľuďmi, no bohužiaľ v týchto prípadoch nerozmýšľajú nad tým, čo hovoria a jednoducho rozprávajú o tom, čo im ako prvé napadne. Práve to je obrovským kameňom úrazu vo viacerých vzťahoch, partneri majú totiž pocit, že sa správajú ako deti a ich impulzívnosť je viac na škodu než úžitok.

Ryby

Aj keď sa o tom znamení vraví, že je mimoriadne citlivé, vo vzťahu to môže byť viac na škodu než výhrou. Ľudia narodení v tomto znamení sú charakteristickí tým, že nemajú pevnú vôľu, sú často krát bojazliví a za svojím si stoja len málokedy. To môže byť obrovským problémom práve v partnerstve, nakoľko hádky vznikajú práve kvôli takýmto veciam. Ak je máte po vašom boku takéhoto partnera, je dôležité, aby ste sa s ním na túto tému porozprávali, inak je dosť možné, že sa v tomto budete cykliť ešte poriadne dlho.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:22