Unsplash
StoryEditor

Otvorene o sexe: Čo od nás muži SKUTOČNE chcú?

29.01.2021, 11:30
Vzťahy

Orálny sex

Zásadnou chybou je odmietať ho, pretože muži ho jednoducho chcú a tento ak im pripadá veľmi vzruujúci. Existuje totiž až 15 percent žien, ktoré orálny sex svojmu partnerovi nechcú robiť. Vôbec. Pripadá im nehygienický, alebo jednoducho nechutný a až príliš perverzný. Podľa mužov je tiež dosť zlé, ak sa naň žena podujme, no tvári sa pritom trpiteľsky a vidieť, že to chce mať rýchlo za sebou. To tiež nie je žiadna výhra. Dokonalý orál si muži predstavujú až úplne do konca, teda aj s povestným prehĺtaním, či sa nám to páči, alebo nie... čiže, ak by mal nejaký muž porozprávať o najlepšom orálnom sexe, aký kedy zažil, určite by ho opísal tak, že sa v ňom žena vyžívala, strkala si úd čo najhlbšie a nechala muža do svojich úst aj ejakulovať. A potom to nevypľula. Taká je realita.

Sebavedomá žena

Žiadna žena by sa podľa mužov nemala v posteli hanbiť, práve naopak. V zápale milostných hrátok totiž muži nevnímajú nedostatky, ktoré vy sama sebe vyčítate - či už od pár kíl navyše až po celulitídu. Pre nich ste v danom momente najkrajšia a najúžasnejšia žena, po ktorej túžia celým telom. Ak si sama žena myslí o sebe to isté, je to pre nich ako výhra a svoj výkon môžu zvýšiť na 110 percent. Nehanbite sa byť sexi a zvodná a oblečte si to čipkované prádlo, o ktorom stále tvrdíte, že naňho ešte nemáte postavu alebo mu jemne zatancujte. Výsledok vás milo prekvapí - a niet sa čomu čudovať. Keď totiž splnite prianie svojmu partnerovi, splní aj on vám!

Experimentovanie

Žiadneho muža nebaví, keď žena nehybne leží a pri sexe vyzerá akoby trpela. Ak patríte medzi takýto typ žien, okamžite s tým prestaňte a začnite sa do toho viac zapájať. Na začiatok skúste zmeniť polohu a vyskúšať nejaké nové - možností je azda nekonečno. Nielenže tým sex osviežite, zároveň naznačíte partnerovi, že nie ste len ''drevo''. Skúste však neskôr posúvať level o ďalší stupeň - zveďte ho, prekvapte ho spoločným kúpeľom, zahrajte si rôzne roly... možností je taktiež habadej, treba len chcieť!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:16