shutterstock
StoryEditor

Všetky sú už zadané, no vy ste ostala na ocot? Možno je chyba v tomto!

21.01.2021, 17:45
Vzťahy
Nemusíme si nič nahovárať. Sme single, nesieme to statočne, ale oveľa radšej by sme zaspávali pri chlapovi, nie pri poslednom diele seriálu House of cards. Sú okolo vás kamošky, ktoré už majú druhého, tretieho frajera, a vy stále nič?

„Musíš si ma zaslúžiť“
Ak z vás niečo takéto vyžaruje, muži sa radšej obzerajú po inej babe. Áno, dnes je medzi nami, ženami, taký trend. Viem, kto som, som si vedomá svojich kvalít a ak ma chceš, musíš ... (doplňte svoje nároky). Tak veľmi ich presviedčame, že sa bez nich zaobídeme, až tomu uveria a nevidia dôvod bojovať o nás. Samozrejme, nie je zlé milovať seba, svoj život a svoje návyky. Nie je zlé byť samostatnou bytosťou a nie tou, ktorá čaká na muža, aby konečne mohla žiť plnohodnotne. Ale hranica medzi sebavedomím a prehnanou sebaláskou je tenká. Mám kamarátku, ktorá vetu „musíš si ma zaslúžiť“ používa doslova. Raz v bare celkom fajn chlapíkovi rozprávala, že aj v rozprávkach musel princ splniť tri ťažké úlohy, aby dostal princeznú za ženu. V očiach mala triumf, ale ten chlapík sa jej opýtal, čo ponúka ona. Lebo pri princeznej v rozprávke sa z muža stal raz bohatý kráľ...

„Možno ešte stretnem niekoho zaujímavejšieho“
Poznáte to, však? Taký ten pocit, že muž, čo sa o vás zaujíma, je super, je tam všetko, čo má byť, ale... čo keď? Čo keď je tam niekde vonku niekto – krajší, bohatší, vplyvnejší, vtipnejší, viac sexi, srdečnejší, vie lepšie variť alebo má lepší prehľad vo filmoch? Pravda je taká, že problém je vo vás. Nikdy nestretnete dokonalého muža, ako z Hollywoodu. Keď budete preberať, môžete sa dopracovať k samote na veky vekov, amen.

Príliš si beriete k srdcu rady ostatných ženských magazínov
Osobne by som zakázala články typu: Čo robiť a nerobiť na prvom rande! Ako sa dívať, ako krútiť očami, ako odpovedať, čo jesť a čo nie, kam ho pobozkať, aby si nemyslel, že sme lacná korisť. Prvý bozk na druhom rande, sex až po šiestom, bla bla bla. Robte si, čo chcete. Moja kamarátka sa na vysokej škole na intráku vyspala na žúre s chalanom, čo býval o poschodie vyššie. V kúpeľni. Nepamätala si to, on sa jej pripomenul a ona sa hanbila ako pes. Dnes sú manželia a majú tri deti... A druhá kamarátka sa so svojím terajším manželom stretla dva dni predtým, ako odišiel za prácou do zahraničia. Tri mesiace si len písali a telefonovali. Na Vianoce šla za ním – nevydržala. Sú šťastní ako blchy... Kašlite na vymyslené pravidlá, robte to, čo cítite a čo bude pre váš vzťah typické.

Vo svojom vnútri to nemáte vyriešené s ex
Možno vás škaredo oklamal, podviedol, zabil vo vás vieru v romantiku, lásku, vernosť, prosto vieru vo všetko pekné. Možno nemáte v rozchode jasno, visí nad ním veľa otáznikov a vy sa necítite pripravená na nový vzťah. Je aj taká možnosť, že bol pre vás TOP a každého ďalšieho s ním porovnávate. Chyba. Nehľadajte rovnakého, ako je on. Hľadáte tak ďalšieho budúceho bývalého. Skúste rozšíriť svoje obzory a za svojím ex definitívne zaklapnúť dvere. Naozaj. Vo svojom vnútri. Aby sa mohli otvoriť nové.

Odmietate internetové zoznamky
Lebo tam podľa vás chodia len lúzri... To je taká chyba! Aj Janko Lašák tam našiel svoju ženu. Aj mnohí iní ľudia, ktorí mali okruh svojich známych uzavretý a nemali možnosť naraziť na nikoho nového. Sú seriózne zoznamky, choďte do toho!

Keď príde na vzťahy, ste cynická a lásku ironizujete
Srandičky sú srandičky, ale muži chcú ženy, ktoré uveria, že sú ich životnou výhrou. Tie, ktoré veria na lásku na celý život, tie, ktoré majú v očiach obdiv, uznanie a bezvýhradnú lásku. So ženou, ktorá tvrdí, že je to celé len na chvíľu a je to o sexe, nikto nebude budovať vážny vzťah...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:10