shutterstock.com
StoryEditor

Desať vecí, ktoré mužovi nikdy nahlas nehovorte! Aj keď si to myslíte...

28.12.2020, 12:00
Vzťahy
Niekedy sa vám tieto slová tlačia na jazyk. Lebo si skrátka myslíte, že...Ale verte, že v mnohých prípadoch je naozaj lepšie držať jazyk za zubami.

1. Tuším som naozaj vyššia ako ty
Aj keby ste boli vyššia o pol hlavy, či už v opätkoch alebo aj bez nich, neupozorňujte na to...Stačí, že to vidia všetci. Vy to jednoducho skúste zahrať do autu.

2. Robí sa ti "plešinka"
Chlapi vo všeobecnosti riešia starnutie menej, ako ženy. Stratu vlasov spôsobenú pribúdajúcim vekom však naozaj prežívajú. Preto sa ich na to radšej priamo nepýtajte a keď s tým sám začne, uchláchoľte ho, že to vôbec nie je zlé a že sa vám aj tak páči.

3. Naozaj chodíš do tej posilňovne?
Ak sa váš muž rozhodol zakročiť proti pribúdajúcim kilám a väčšiemu bruchu, podporujte ho neustále. A pamätajte, že výsledky nie sú viditeľné ihneď, preto podobné otázky radšej nepokladajte. Mohlo by ho to demotivovať.

4. Zase si nič neupratal
Jasné, my vieme, že niekedy prídete z práce domov unavená a pri pohľade na neporiadok vás ide roztrhnúť od jedu. Najmä vtedy, ak váš muž leží už dve hodiny vyvalený na gauči. Táto výčitka je však úplne mimo jeho galaxie, aj keď občas s domácimi prácami pomáha...Toto mužské uši nechcú počuť, nie je to predsa jeho povinnosť...

5. Keby si zarábal viac...
Ou, tak toto naozaj nie...Bolestivá téma pre každého muža. Pretože sa muži stále považujú za živiteľov rodiny a preto, lebo ich to trápi naozaj veľmi, ak zarábajú málo. A priamo od ich milovanej ich to raní rozhodne najviac.

6. Ty naozaj nevieš nič vybaviť
Iste, my ženy máme akúsi prirodzenejšiu schopnosť vybavovať veci na úradoch a pobehať všetko, čo treba. Väčšina chlapov je v tomto smere „nemotornejšia“, to ale neznamená, že im to musíme vyhadzovať na oči. My tiež nedokážeme opraviť vodovodnú batériu, však?

7. Nemusel by si chodiť na to pivo
Priznajme si, že aj my by sme len ťažko oželeli kávu s kamarátkami. Oni chodia na pivo...

8. Ty už NAOZAJ si?

Táto otázka naozaj položí každého chlapa! Takže aj keď ste očakávali dlhočizné milostné dobrodružstvo a ostanete sklamaná, zahryznite si radšej do jazyka.

9. Aj moji rodičia si o tebe myslia, že...
Svokrovci sú rôzni. Nech si o ňom myslia čokoľvek, čo nie je práve  jeho ušiam hodné, radšej si to nechajte pre seba...Mohlo by sa mu totiž zdať, že s tým súhlasíte. Stačí, ak mu to zle odprezentujete...Alebo ho to raní tak nejak všeobecne. Ak sa niečo stane, vy sa nahneváte a použijete formulku typu: „Vidíš, aj môj otec hovoril, že ty to skrátka nedokážeš...Tak to je celé zle!

10. Ten tvoj kamarát, brat, kolega...ten je ale šikovný!
Mužské ego je vec krehká a zraniť ho je veľmi jednoduché. Najmä, ak ste jeho nepochválili už nejaký ten mesiac, ale za to priamo pred ním ospevujete iných chlapov z jeho okolia. Predstavte si, že by to bolo opačne, tiež by ste asi poriadne penili, však?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 08:15