Pixabay
StoryEditor

Veľké hodnotenie podľa horoskopu. Toto sú najlepšie mužské znamenia!

06.12.2020, 23:15
Vzťahy
Nehovoríme, že len títo muži sú skvelí... ale niečo majú nepochybne do seba!

Ryby

Partner narodení v znamení Rýb je mimoriadne citlivým a pozorným. Všíma si na vás každý detail, a tak sa nemusíte báť nedostatku pozornosti. Ak si vás vyberie ako ženu, s ktorou chce stráviť zvyšok života - myslí to vážne a nemusíte sa báť, že vám niekedy bude neverný. Ryba pre vás urobí prvé aj posledné a bude pri vás stáť, nech sa deje čokoľvek. 

Panna

Napriek tomu, že toto znamenie je skôr považované za praktické, má muž narodený v tomto znamení obrovskú fantáziu. Počas vášho vzťahu vás tak bude milo prekvapovať drobnosťami a to z toho najkrajšieho nezištného dôvodu - len preto, aby vás videl usmievať sa. Ak sa muž Panna zamiluje, žiadna iná žena preňho nemá šancu a má oči len a len pre svoju partnerku.

Strelec

Už keď si toto znamenie hľadá partnerku, má na ňu veľké nároky. Ak vám Strelec venuje pozornosť, nejedná sa o flirt, práve naopak - vie si predstaviť s vami vzťah alebo dokonca čosi vážnejšie. Už od prvého momentu k vám bude úprimný a môžete si byť istá, že sa tak bude správať po celý čas. Toto mimoriadne čestné znamenie si vás okrem úprimnosti však získa aj nenapodobiteľným zmyslom pre humor a láskavosťou... a samozrejme tiež tým, že preňho budete jedinou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:00