shutterstock.com
StoryEditor

Kvôli týmto ôsmim dôvodom ste pravdepodobne ešte stále SINGLE!

28.10.2020, 12:00
Vzťahy
Máte cez tridsať, vaše kamošky už sú vydaté a niektoré už majú aj dve deti. Biologické hodiny už netykajú ale rovno vám trieskajú do hlavy.... a ten pravý nikde. Možno bude predsa len chyba vo vás...

STE PRÍLIŠ NÁROČNÁ

Na vzhľad, na peniaze, jednoducho na všetko. Áno, je super mať vysoké nároky, ale zas nie príliš. Uvedomte si, že ani vy asi nie ste top modelka a veru už ani najmladšia. Samozrejme, neradíme vám, aby ste išli pod svoju úroveň, len aby ste nehľadali pána dokonalého, pretože taký ani neexistuje.

IDETE NA TO PRÍLIŠ RÝCHLO

Chodíte na rande, no po druhom sa vám väčšinou chlapík už neozve. Bodaj by, keď ho týrate hneď od začiatku rečami o deťoch a rodine. Aj keď by to dotyčný časom pravdepodobne chcel, nie je vhodné mu hneď vešať na nos, že už-už vás treba oplodniť. Chlap sa takých rečí zľakne.

STE PRÍLIŠ EMANCIPOVANÁ

Máte svoju kariéru, byt, auto a preplnený diár. Na rande vám ostáva maximálne jeden až dva večeri v týždni, niekde medzi power jogou a kurzom samolíčenia. Všetko zvládnete sama, všetko si dokážete zaplatiť. Super, ale potom asi vzťah nepotrebujete.

VYBERÁTE SI STÁLE ROVNAKÝCH

Že sa vám páčia južanské typy so svalnatým telom a kabrioletom? Aj nám, ale vieme, že s takýmito mužmi je to väčšinou na veľmi krátku dobu. A vy ste sa stále nepoučila... ale nie je to iba o výzore. Ak vás priťahujú napríklad dominantní, majetnícki muži a vaše vzťahy nakoniec pre tieto ich vlastnosti skrachovali, skúste presedlať na menej „výrazné“ typy.

VYBERÁTE SI ZADANÝCH

Vaše posledné vzťahy boli vždy so ženáčmi. Máte pre nich slabosť, alebo sa na vás jednoducho lepia. Sľubujú, že sa rozvedú, že so ženou vlastne ani nespávajú a vy čakáte rok dva... až zistíte, že stále nič. Už túto chybu neopakujte.

MÁTE DIVOKÚ MINULOSŤ

Máte veľa bývalých frajerov, veľa bujarých párty za sebou, celé mesto vás pozná. Na tom nie je nič zlé, len to nemusíte do podrobností vešať na nos vášmu novému nápadníkovi, pretože vás môže považovať na ženu ľahších mravov (najmä, ak sexu príde príliš skoro).

NIKAM NECHODÍTE

Z práce rovno domov, občas s kamoškou do čajovne pod domom a raz do týždňa na návštevu k rodičom? Takto niekoho ťažko nájdete. Náhodám treba pomôcť, chodiť von medzi ľudí a to pravidelne!

NEVYZERÁTE PRÁVE NAJLEPŠIE

Za posledné roky ste pribrali, farbu máte riadne odrastenú, maľovať ste sa už pomaly zabudli a nosíte stále jedny rifle dokola. Možno v tom je chyba! Skúste sa dať trocha dokopy a hneď začnete vyžarovať niečo iné, ako zúfalstvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:17