shutterstock.com
StoryEditor

Tri znamenia, ktoré patria medzi najhoršie a spôsobujú intrigy. Súhlasíte?

29.09.2020, 09:30
Vzťahy
Pri týchto znameniach by ste mali byť o trošičku podozrievavejší.

Panna 

Voči tomuto znameniu má takmer každý výhrady. Aj keď sa pýšia mnohými skvelými vlastnosťami, medzi ktoré patrí napríklad zodpovednosť, nemajú problém vytvárať intrigy. Tiež sa nemožno čudovať tomu, že občas vedia svoje pocity dokonalo zakryť, a tak sa v nich jednoducho nevyznáte. Práve schopnosť pretvoriť vnímanie ich momentálnej nálady ich totiž naučila aj falošnosti. Keď s vami niekto narodení v tomto znamení rozoberá život toho druhého, buďte na pozore. Zrejme rozoberá aj ten váš s niekým iným.

Kozorožec

Komunikácia s kozorožcom môže byť problémom najmä v práci. Hoc sú totiž sympatickí a dôveryhodní, v niektorých chvíľach vedia byť egoistami. Neberte to osobne, ak sa vám teda bude zdať, že na vás neberú ohľad. Je to v ich povahe a ak by ste sa im to nebodaj snažili vyčítať, mohli by ste sa dostať do veľkej hádky, z ktorej by ste sa veru ťažko už dostávali von.

Ryby 

Aj keď je toto znamenia priateľské a citlivé, dávajte si pozor na to, aby ste nezranili ich city. Ryby majú totiž tendenciu vracať všetko, čo sa im nepáči - a je im jedno, či to spravíte chcene či nechcene. Vo svojich pomstách bývajú zákerní a keď sa s nimi nebodaj dostanete do konfliktu, ich citlivosť a priateľskosť ide bokom. Túto vlastnosť však zároveň vedia použiť aj na ochranu tých, na ktorým im najviac záleží. Ich ďalšou nevýhodou však je, že si málokedy dajú vysvetliť chybu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:34