shutterstock.com
StoryEditor

VEĽKÝ jesenný horoskop vášne: Takto nikdy neodíde k inej!

23.09.2020, 13:00
Vzťahy
Hviezdy sú poriadne čarodejnice, a ak veríte tomu, že vám vaše znamenie zverokruhu riadi osud, potom si prečítajte náš erotický horoskop. Prezradí vám, aký sexuálny temperament vám dali hviezdy do vienka. Urobte si pohodlie, odhalíme vám veľké sexuálne tajomstvá vášho partnera či tajného objektu vášne.

Býk

Zmyselný a pôžitkársky

Býk si jednoducho vychutnáva život. V láske je úprimný a stály. Síce sa v posteli nepremení na vášnivého milenca, ale dokáže to vyvážiť záujmom o vašu osobu, milými darčekmi aj romantickými večerami pri sviečkach. Je pôžitkár, preto mu vždy pripravte nejaký povzbu­dzovač v podobe dobrého vínka a potom môžete pokračovať erotickou masážou. Nezabúdajte najmä na oblasť krku a ramien, tam je najcitlivejší.

Ako na ženu: Spoznajte, po čom túži, a nenahovárajte ju na krkolomné improvizácie. Doprajte jej čas a zistíte, že lepšiu ­milenku ste si nemohli ani priať.

Ako na muža:  Rozohníte ho červenou spodnou bielizňou a vzrušujúcou vôňou ambry. Omámite ho svojím zjavom a rozprúdite k extrémnym výkonom. Je jedno, či máte kilo navyše, alebo ste staršia, prebudia sa v ňom býčie pudy.

Blíženci

Vedia byť pozorní, ohľaduplní, jednoducho sladučkí ako med. Sú to veční romantici a idealisti. Nedokážu žiarliť a v sexe majú radi všetko nevšedné. Zaujímajú sa o vaše prežívanie intímnych chvíľ, ale pozor, chcú svoju lásku doslova vlastniť. Teda držať ju vo vlastných dlaniach. Práve ony sú ich erotogénnou zónou, bozkávajte Blížencov na dlane, a uvidíte, aké blaho im prinesiete.

Ako na ženu: Ak máte radi experimentovanie, je veľká možnosť, že ženu tohto znamenia prehovoríte aj na sex v trojici či iné tajné túžby. Ak si však myslíte, že vám patrí telom aj dušou, overte si to poriadne, pretože tieto ženy dokážu klamať telom.

Ako na muža: Viac ho priťahuje to, aby ho videli milovať sa než samotné milovanie. K dokonalému sexu potrebuje okrem telesnej slasti aj duševné spojenie. Uvoľňuje sa pomaly, má rád predohru, ženám dokáže povedať presne to, čo očakávajú.

Rak

Fyzickú blízkosť vyslovene vyžaduje, bez nej by zahynul. Rovnako potrebuje lásku, za ktorou je ochotný prejsť aj polovicu zemegule. Jeho doménou je brucho a hruď, na týchto miestach má láskanie najradšej. Vyskúšajte mu pokvapkať brucho medom, ktorý potom zlížete. Ale ešte predtým radšej uzatvorte životnú poistku, taký uragán vášne totiž len tak ľahko nezažijete!

Ako na ženu: Je jemná, nemá rada vulgárnosti a hrubosti počas intímnych chvíľ. Buďte jemní, pretože hrozí, že v tej najintímnejšej chvíli ustúpi, ujde, rovnako ako sa zvykne rak schovať do bezpečia svojich skalnatých úkrytov.

Ako na muža:  Milovanie s týmto mužom nemusí začínať len v posteli. Rád si svoju partnerku pripraví na nejakom netradičnejšom mieste. Na milenke miluje čipkovanú spodnú bielizeň. Lev Je dominantný typ a vyhovuje mu partner, ktorý sa nechá viesť. Ak sa mu však oddá, nájde pri ňom dokonalú rozkoš. Zároveň je aj neúprosným lovcom a dokáže používať očarujúce a neodolateľné zbrane, ktorými si vás omotá okolo prsta. V milovaní je originálny s veľkou fantáziou. Vyžaduje akčnosť, sex má najradšej spontánny a hneď, ako to naňho príde. Ale aj v tej rýchlosti zaregistruje omamnú vôňu či sexi spodnú bielizeň.

Lev

Je dominantný typ a vyhovuje mu partner, ktorý sa nechá viesť. Ak sa mu však oddá, nájde pri ňom dokonalú rozkoš. Zároveň je aj neúprosným lovcom a dokáže používať očarujúce a neodolateľné zbrane, ktorými si vás omotá okolo prsta. V milovaní je originálny s veľkou fantáziou. Vyžaduje akčnosť, sex má najradšej spontánny a hneď, ako to naňho príde. Ale aj v tej rýchlosti zaregistruje omamnú vôňu či sexi spodnú bielizeň.

Ako na ženu: Potrebuje byť v každom momente vášho vzťahu presvedčená o tom, že ona je tá kráľovná, pre ktorú ste ochotní obetovať všetko. Tvárte sa, že sa nedokážete nabažiť jej krásy a nádhery, a vyhrali ste ju do konca života.

Ako na muža: Je vždy pripravený na milovanie, ale verný zostane len tej žene, ktorá s ním dokáže držať krok. Vždy ho po milovaní pochváľte a najmä, nezľaknite sa jeho vášnivej prudkosti a toho, že predohru k spokojnému sexuálnemu životu skutočne nepotrebuje.

Panna

Je v láske vyrovnaná a stála, nesmiete však byť uponáhľaní a vyžadovať od nej intímnosti hneď na prvom rande. Na svojom ľúbostnom vzťahu si veľmi zakladá a vie v ňom byť pozorná. Ak vám začne dôverovať, úplne celá sa vám oddá a vcíti sa do vašich túžob a prianí. Nemyslite si však, že vám hneď vyzná lásku, na slová oddanosti môžete čakať pekne dlho.

Ako na ženu: Ak ju pohladíte na správnych miestach, potom je celá vaša. Milovanie je pre ňu samozrejmé len s človekom, ktorého si preverila a hlboko mu dôveruje.

Ako na muža:  Začali ste chodiť s mužom tohto znamenia a pozval vás na romantickú večeru k nemu domov? Nemyslite si, že je nepripravený. Pravdepodobne má už vopred vypracovaný podrobný program. Buďte presná, zachovajte si serióznu tvár a nesmejte sa jeho rozpakom.

Váhy

Získate v nich verného, spoľahlivého a vášnivého partnera, ktorý na vás bude vždy dobrý, nežný a chápajúci. Potrebuje však voľne dýchať a prepáčte mu jeho nediplomatickú úprimnosť a aj sklony neustále sa predvádzať. Rád sa nechá chváliť, rád sa pri sexe pozoruje a tiež chce na svojho partnera aj dobre vidieť. Takže žiadne zatiahnuté rolety!

Ako na ženu: Po vášnivej noci ju nebuďte kvôli raňajkám, rada si pospí. Pripravte jej radšej desiatu, ale výdatnú. Počas nej potom môžete spomenúť najkrajšie okamihy spoločne strávenej noci. Ihneď sa môže zrodiť plán na ich zopakovanie.

Ako na muža: Rád sa bude s vami maznať a vaša rozkoš preniká aj ním. Vopred mu povedzte svoje želania, ale buďte nežná. Neznáša prikazovanie, neprijme nič, čo by ohrozovalo jeho slobodu. Nevidí však nič neprípustné v tom, keď má dve alebo dokonca aj viac známostí naraz.

Škorpión

V láske je vášnivý a k svojmu partnerovi cíti hlbokú lásku. Potrebuje však súčasne aj porozumenie a obdiv, nenechá sa len tak ovládať. Aj tak ho Amorov šíp vždy zasiahne poriadne hlboko do srdca. Sex je jeho životnou prioritou a je v tomto smere skutočne veľmi zdatný. Má rád erotické hračky, bielizeň a najrôznejšie experimenty, takže nudiť sa s ním určite nebudete. Predohru veľmi neuznáva, radšej ide v sexe priamo na vec.

Ako na ženu: Radšej ide do postele s nesmelým, menej atraktívnym, ale túžbou horiacim milencom než s chladným krásavcom. Naučí svojho partnera, ako ju urobí šťastnou, on sa ňou len musí nechať viesť. Oplatí sa to!

Strelec

Je plný nápadov a zaujímavých erotických hier. V sexe sa však nevie veľmi pretvarovať, takže keď sa mu niečo nepáči, nemá najmenší problém povedať vám to priamo do očí. Lásku chápe zároveň aj ako priateľstvo, pre neho tvoria jeden celok. Dokáže sa rozpáliť, zbožňuje bozkávanie a objímanie, a keď ho partner skutočne zaujme, prestane vnímať svet navôkol.

Ako na ženu: Často sa jej v živote stáva, že strieda jednu známosť za druhou bez toho, aby v nich vytrvala a bola spokojná. Získava veľmi veľa skúseností, no málo citu. Predohra ju nikdy nebaví, rada ide priamo na vec a to s divokosťou, ktorá je vlastná jej pudom.

Ako na muža:  Je ako motýľ, prelieta z kvetinky na kvetinku, hľadajúc pritom svoj ideál. Sex je preňho životom, preto rád vyskúša všeličo. Jeho koníčkom je milovanie a preto, keď ho získate za milenca, sa máte na čo tešiť.

Kozorožec

Ak v živote stretnete Kozorožca, do ktorého sa zamilujete, potom vedzte, že ste narazili na životného partnera. K telu si vás hneď nepustí, a ak si ho chcete získať, musíte byť trpezliví. Ak sa vám to podarí, zažijete s ním láskyplný vzťah. Miluje všetko tajomné a skryté erotické dotyky v oblasti pod kolenami alebo keď mu pod tričkom prejdete pod pazuchou. Len ako s príležitostným milencom s ním však nepočítajte!

Ako na ženu: Žena je ako ľahko zápalné drevo. Vzbĺkne aj pri jedinom pohybe či pohladení a pritom nehorí slabým plameňom, ale priam vybuchuje. Jej partner si je vždy na istom. Keď má chuť sa milovať, rada je iniciatívna, nepotrebuje dlhú predohru.

Ako na muža: Vydrží sa milovať veľmi dlho a jeho schopnosť ovládať vlastný orgazmus je obdivuhodná. Je zvyknutý na maximálne pohodlie, čistotu, intímne osvetlenie, príjemnú hudbu, voňavú bielizeň, lahodne vychladené šampanské… Oddajte sa naplno tomuto mužovi a privedie vás na vrchol blaženosti.

Vodnár

Na začiatku vzťahu sa vám môže javiť nudný a vôbec by ste od neho neočakávali vášnivý sex. Na prvý pohľad totiž z neho trochu srší chlad, ale keď príde k intímnostiam, budete poriadne prekvapení! Bude vás stále niečím prekvapovať a povedie vás zaujímavými zákutiami sexu. Oddajte sa mu, dokáže vytvoriť neopakovateľné zážitky. Dáva prednosť spontánnosti a jeho erotogénnou zónou sú nezvyčajné miesta – členky. Pohlaďte ho

po nich a uvidíte, čo to s ním urobí.

Ako na ženu: Pre mužov, ktorí majú v intímnych chvíľach zábrany, je ideálnou milenkou. Často totiž uprednostní želania iných nad vlastné záujmy, čo jej, samozrejme, môže priniesť aj sklamania. Je to žena, ktorá ocení vašu mužnosť a vyskúša s vami techniky, o ktorých ste vždy len snívali.

Ako na muža:  Ak sa do vás zahľadí, bude na vás lipnúť. Je majstrom v dvorení, preto mu pravdepodobne neodoláte. Miluje dlhé predohry a v milostných hrách je vynachádzavý. Len mu musíte určiť hranice, pretože má sklony vyskúšať aj to, čo by vám po chuti možno nebolo.

Ryby

Takýto človek je nenapraviteľným romantikom. Keď sa zamiluje, je svojím citom úplne ochromený a ochotne vám znesie aj modré z neba. Je veľmi empatický a tiež veľmi zraniteľný. Zároveň je však aj veľmi eroticky zameraný a má v tomto smere bujné fantázie. Neznáša zbytočné reči a otáľanie, preto s ním choďte priamo na vec. Dokáže sa úplne prispôsobiť vášmu tempu a želaniam. Medzi erotogénne zóny patrí vnútorná strana stehien, chodidlá a prsty na nohách. 

Ako na ženu: Čaro sexu zvyčajne objaví už veľmi skoro a len zriedkakedy si odoprie možnosť uspokojiť sa. Je uvoľnená, hravá, miluje predohru a len veľmi málo žien sa jej vyrovná v obratnosti a v polohách, ktoré obľubuje.

Ako na muža:  Má rád tajné schôdzky a dobrodružné romániky.  Pri milovaní si najskôr ženu vezme a potom sa môžu venovať aj nežnostiam. Páči sa mu šepot do uška a hladenie po chodidlách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 02:44