shutterstock
StoryEditor

Na týchto mužov zabudnite! Tieto znamenia sa vyhýbajú záväzkom a vzťahu

20.07.2020, 01:00
Vzťahy
Záväzky nie sú pre každého... tieto znamenia je však potrebné poriadne pripraviť, nakoľko majú tendenciu cúvať pri všetkom vážnom.

Baran 

Toto znamenie je zvyknuté žiť, tak, ako to chce - podľa vlastných pravidiel a uváženie. Ak už partner pristane na túto hru, môže sa stať, že Baran spanikári, sám totiž nevie, čo od života chce a aj keď potrebuje určitú voľnosť, desí ho, že stretne človeka, ktorý mu bude príliš podobný. Sám so sebou by totiž fungovať nezvládol. Keď sa predsa pre toto znamenie rozhodnete, dávajte pozor a vyčítajte to, akú má vaša polovička náladu a snažte sa voľnosť vyvážiť s pocitom dôležitosti.

Blíženci

Rozdvojené znamenie má obrovský problém s riešením konfliktov. Skôr, než si sadnúť a prísť na podstatu veci, majú tendenciu rozchádzať sa. Nevedia taktiež čeliť hádkam a skôr sa stiahnu do ulity, než by mali vyjadriť svoj názor, alebo uznať, že jednoducho nemajú pravdu. Pokiaľ cítia, že si niekoho príliš obľúbili, dostanú strach a spanikária. Dávajte si taktiež pozor na príliš odvážne flirty, ktoré berú ako samozrejmosť - často je to totiž na hranici nevery.

Lev

Podobne, ako predchádzajúce znamenia, ani toto znamenie nechce dlhodobé vzťahy. Okrem voľnosti a nespútanosti totiž vyžaduje aj akúsi potrebu ovládať a dirigovať - čo nie je práve ideálnou prísadou vzťahu, kde by si mali byť obidvaja rovní. Levy majú radi svoj priestor, a tak musí jeho partnerka rešpektovať to, že mnoho času chce tráviť so svojou rodinou a priateľmi - a to aj ak by malo ísť na úkor ich spoločného času. Práve to býva častým dôvodom rozchodov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:34