Súvisí to so vzťahmi, ale často na to zabúdame. Intimita nie je len o sexe, ale o prostom dotýkaní a fyzickom kontakte. Objatie, pohladenie alebo masáž urobí pre telo viac ako dávka antidepresív.pixabay.com
StoryEditor

Prečo si hľadajú muži milenky? Hlavným dôvodom nie je výzor ani sex!

01.07.2020, 07:00
Vzťahy
Väčšina výskumov uvádza, že tretina mužov svoju dlhoročnú partnerku niekedy podviedla. Iný výskum zas tvrdí, že je to viac ako polovica. Či už je to tak, alebo onak, muži bývajú neverní často. Chcete vedieť prečo? Ak si myslíte, že najčastejší dôvod je lepší výzor tej druhej, mýlite sa. Chlapi hľadajú aj čosi iné!
  1. Emocionálna nespokojnosť

Aj keď tento dôvod považujeme skôr za najčastejší dôvod nevery u žien, aj u mužov je to tak. Ak muž prestane cítiť, že je so svojou partnerkou na jednej vlne, že sa odcudzili, alebo že ho tá jeho prestáva ľúbiť a každý si začína žiť vlastný život, je to živná pôda pre pomýšľanie na uspokojenie citových problémov niekde inde. Nespokojnosť často pramení z toho, že ste časom začali mať iné túžby– vy chcete ďalšie dieťa a on by vás rád videl v kostýme naspäť v práci, alebo naopak, vy túžite po kariére a spoločnosti a on by chcel, aby ste sa viac starali o neho a rodinu.

  1. Ocenenie a obdiv

Doma už nepočúva aký je šikovný a výnimočný, ani to, ako dobre vyzerá, pretože po rokoch nám to už akosi ťažko lezie z úst. Pri tom málo ocenenia a obdivu je jeden z najčastejších dôvodov, ktorý „dotlačí“ muža do postele inej. Milenky chvália a tešia sa z každej hlúposti. Milenke sa zdá sexi aj jeho tučné brucho a povie mu, že je super šofér. Že aj vy viete, že je skvelý šofér? Ok, tak ale prečo mu to nepoviete?

  1. Nuda

Stereotyp doma, stereotyp v práci, všetko v podstate ok, ale žiadna „šťava“ ani dobrodružstvo. Je veľa ľudí, ktorí svoju rutinu a bezpečie milujú a nechceli by túto zónu opustiť. No je veľa aj takých, ktorí sa v nej dusia a majú pocit, že nežijú. No a občasné spestrenie si života románikom môže byť pre takýchto mužov „záchrana“ aj keď riskujú. Od vypisovania si na whatsappe až po zrealizovanie sexu ich môže emočne vyživiť na dlhú dobu.  

  1. Je skrátka taký

Bol sukničkár už na strednej škole, na vysokej mal dve regulérne frajerky naraz a popri tom ešte stíhal krátke avantúry. Muži, ktorí sú otroci svojho penisu, existujú. Buď je ich úchylka založená na ozajstnom fyziologickom podklade (jednoducho majú viac testosterónu) alebo majú nejaký komplex, ktorý si takto riešia. Tak či onak, takýto muži sú nešťastní a nešťastné sú aj ženy okolo nich.

  1. Zlá partia

Aj keď sú už veľkí, ich priatelia na nich pôsobia rovnako, ako keď boli ešte decká. Navzájom sa ovplyvňujú a predbiehajú, ale aj hecujú. Ak má váš muž kamošov, pre ktorých nie je problém podvádzať svoje ženy a ak s nimi trávi veľa času, nie je to dobré. Známej muž bol nedávno na lyžovačke s takýmito podareným kamarátmi. Opili sa, zavolali baby z vedľajšieho stolu, nech si prisadnú no a bolo to. Kamarátka po lyžovačke našla v telefóne svojho muža konverzáciu, v ktorej sa jej drahý dohadoval na „stretku“ z jednou z nich. Potom to síce zrušil (zrejme výčitky), ale aj tak...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 14:12