shutterstock.com
StoryEditor

Česť výnimkám, ale... MAŤ vzťah s týmito znameniami je náročné

15.06.2020, 16:00
Vzťahy
Tí z vás, ktorých sa to týka, asi budú oponovať, ale prax a hviezdy jednoducho neklamú. Aspoň to tvrdia astrológovia a vedmy (a vydaté ženy a ženatí muži)

Rak (21. jún až 22. júl)
Raci sú veľmi emocionálni a niekedy útočia svojimi citmi priamo na partnera. Ostro a bez prípravy. Ak Rak cíti, že ho nepočúvate, alebo nedostáva pozornosť, ktorú by si podľa neho zaslúžil, dá vám to náležite pocítiť. Vedia byť nepríjemní a zádrapčiví, dokonca od seba partnera odstrkujú a ten vôbec netuší, čo robí zle, ani čo by mal urobiť lepšie. Rak z vás rád urobí vinníka, hoci ste sa ničím neprevinili.
Škorpión (23. október až 21. november)
Ďalšie znamenie, ktorého sa všetko príliš dotýka. Všetko si vzťahuje na seba a väčšinou veci pochopí celkom inak, ako ste ich mysleli. Niekedy sa uzavrie do seba a ani za svet z neho nevytiahnete, čo sa s ním deje. Ako keby sa snažil práve hraním na tajomného vzbudiť vašu pozornosť a výčitky. Nech robíte čokoľvek, aby ste si ho udobrili, zdá sa, že to nikdy nie je dosť. Ak spravíte niečo, čo sa Škorpiónovi nepáči, je schopný v sekunde sa s vami rozísť bez toho, aby vás vôbec pustil k slovu.

Baran (21. marec až 19. apríl)
Barani majú veľa skvelých vlastností, ale rozhodne medzi ne nepatrí trpezlivosť. Sú veľmi impulzívni a niekedy „šplechnú“ partnerovi do tváre tú najnepríjemnejšiu vec. Možno im to bude aj neskôr ľúto, ale nečakajte, že sa vám prídu ospravedlniť. Toto znamenie je veľmi tvrdohlavé a ak nedostane, čo chce, trucuje. Na seba sú extrémne citliví a občas zabúdajú brať do úvahy partnerove pocity.
Blíženci (21. máj až 20. jún)
Blíženci sa vo vzťahu začnú ľahko nudiť a potom „vymýšľajú“. Na partnerov často nemajú trpezlivosť a dokáže ich poriadne znechutiť, keď im trvá pridlho niečo, o čo ho žiadali. Ak sa vo vzťahu objaví problém, Blíženec nie je z tých, ktorý by ho riešil. Radšej to hodí na partnera, alebo ho rovno vymení. Radšej hľadá únikové cestičky ako riešenia.

Býk (20. apríl až 20. máj)
Ak sa Býk naštve, pokojne vyrobí partnerovi búrlivú scénu na verejnosti a odíde. Na partnerovi ho vie vytáčať veľa vecí a aj mu to dáva náležite pocítiť. Býk vie byť prchký a nedáva si servítku pred ústa. Keď sa partner snaží o vyjadrenie pocitov, Býk ho často umlčí alebo rovno vysmeje. Navyše je presvedčený, že existuje jediná pravda na svete, a to tá jeho.
Ryby (19. február až 20. marec)
Ak sa niečo nevyvíja podľa ich predstáv, tak trucujú a hrajú sa na obeť. Ryby vedia byť kráľovné drámy, a ak sa cítia zranené, sú schopné plakať, kričať a búchať dvermi, aby dali najavo, ako veľmi im bolo ublížené. Dokážu aj poriadne vydierať, dokonca sexom. Ak sa na partnera naštvú, odmietajú sa s ním milovať, a to poriadne dlho!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 08:34