shutterstock.com
StoryEditor

Podľa tohto zistíte, či nemáte náhodou priateľku, ktorej by ste sa mali radšej zbaviť

19.05.2020, 12:45
Vzťahy
Sú kamarátky, o ktorých nepochybujeme a sprevádzajú nás celým životom. A potom sú také, ktoré sa z ničoho nič objavili, kamarátstvo vzplanulo, ale akosi sa nám to celé nepozdáva.

Tá, ktorá vás už párkrát ohovorila

Dozvedeli ste sa už párkrát, že o vás povedala niečo, čo sa vás dotklo? Určite toho bolo viac, iba o tom neviete. Či už je to založené na pravde, zveličené alebo úplný nezmysel, toto kamarátky nerobia. Všímajte si zároveň, či ohovára aj iné kamošky pred vami. Ak áno, je veľká pravdepodobnosť, že to robí aj vám!

Tá, ktorá vám zaklamala v dôležitej veci

Niečo dôležité vám zatajila, alebo do očí klamala? Raz sa to môže asi stať každému, ale ak viete, že to bolo viackrát, nemilosrdne sa jej zbavte.

Tá, ktorá vedela, že vás frajer podvádza

Toto je veľmi háklivá téma. Niekedy sa netreba do cudzích vecí starať, ale ak sa jedná o neveru vášho drahého, mala by vám to povedať. Aj keď by ste pravdu neuniesli a aj keď by tým riskovala, že ona bude nakoniec tá zlá.

Tá, ktorá spávala s vašim frajerom

Ak ste si našli priateľa, s ktorým kedysi spávala, nebude to robiť dobrotu. Rozmyslite si, či chcete ju, alebo jeho. Rozhodovanie budete mať ľahšie, ak sa o ich romániku z minulosti dozviete od neho, ale ona mlčí...

Tá, ktorá vám závidí

Máte lepšiu robotu, máte dobrého manžela a ona vám závidí. Viete to, hoci sa snaží tváriť, že vám to praje. Sem tam má štipľavú poznámku, poteší sa keď vám niečo nevyjde, poteší sa, keď priberiete... ženy vedia byť síce zlé, ale zlú priateľku vám netreba!

Tá, ktorá vás odhovára od zjavne pozitívnych vecí

Neber tú prácu, veď túto máš super! Nekupuj si tie šaty, kam si ich chceš obliecť? A podobne... nehovorí to preto, lebo vám chce dobre, ale preto aby ste sa nemali a nevyzerali lepšie. Fuj!

Tá, ktorá za vás nikdy nezaplatí

Vždy si zabudne peňaženku a nikdy nevytiahne peniaze, aby zatiahla účet aj za vás, hoci netrie biedu. Ak je to jej pravidlo a vy sa už cítite ako debil, skúste jej to naznačiť a ak nepochopí, nemáte za čím banovať.

Tá, ktorá na poslednú chvíľu ruší stretnutia

Občas sa stane každému, že zabudne, alebo musí zrušiť stretnutie na poslednú chvíľu. Nie je to slušné, ale existuje pár vysvetlení. Ak sa to však vašej kamoške stáva často, možno si vždy na poslednú chvíľu iba urobí lepší program, ako stretnutie je s vami...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:07