shutterstock
StoryEditor

Toto je šesť rýchlych krokov k sebeláske: Takto zaujmete každého muža

11.05.2020, 16:00
Vzťahy
Ak máte problém s milovaním samej seba, dajte na naše rady.

Prestaňte chodiť zhrbená
Ramena dole, pravítko v chrbtici, brucho zatiahnuté, brada hore a úsmev. Odteraz už inak z domu neurobte ani krok! Chôdza je základ – keď ladne vplávate do akejkoľvek spoločnosti a usmejete sa, okamžite strhnete na seba pozornosť. Dokážete to len vtedy, keď si ráno pred zrkadlom poviete, že ste krásna, príťažlivá a sexy!  Vo chvíli, keď o sebe zapochybujete, ramená pôjdu dole a chrbát ohnete akoby ste sa chceli schovať do svojej ulity.

Zmierte sa s tým, že ste jedinečná
Máte veľký zadok a malé prsia? Oči príliš pri sebe a nos trochu krivý? Väčšina ​mužov je nedokonalosťou žien fascinovaná, každá odlišnosť je pre nich ako magnet. V podstate sa rozhodujú podľa maličkostí. Veď kto by netúžil po jedinečnej bytosti. Stačí, keď si toho budete vedomá a začnete sa mať rada.

Povedzte, čo si myslíte
Svet má rád ženy, ktoré prejavujú svoj názor. Nahlas v práci, v spoločnosti, ale aj na sociálnych sieťach. Vždy milo, s vtipom, nikoho neurážajte a nehovorte agresívne, ale s úsmevom.

Opýtajte sa na názor kamarátky
Nechajte sa skritizovať priateľkou. Najlepšie viacerými a zorganizujte len pre túto príležitosť špeciálny večierok pri dobrom víne. Nech vám povedia, čo vám pristane a čo by ste mali zo svojho šatníka vyhodiť. Vy sa niekedy vidíte inak, ako vaše okolie. A aby vás zmena v šatníku nebolela, zorganizujte miniburzu oblečenia  a veci si s kamarátkami povymieňajte.

Rozmaznávajte svoje zmysly

Doprajte si masáž tváre, kozmetiku, pedikúru, choďte do kina či do divadla, s deťmi do lesa alebo plávať. Robte čokoľvek, len neseďte doma a neplačte nad rozliatym mliekom.

Pracujte na sebe a veľa čítajte

Knihy sú plné inšpirácii a povzbudivých príbehov. Skúste vždy raz do mesiaca zorganizovať knižnú párty, na ktorej si s kamarátkami poviete, aká kniha vás naposledy inšpirovala. Každá môže niečo napiecť, pripraviť punč alebo urobiť výber hudby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:17