shutterstock
StoryEditor

Erotická fantázia opačného pohlavia. Vieme, na čo muži najčastejšie myslia pri sexe!

23.04.2020, 13:00
Vzťahy
Sú situácie, kedy otázku "na čo práve myslíš?", nikdy nepoloží žiadna múdra žena, hoci by bola zvedavá. Napríklad pri milovaní.

Aby sme získali v ankete čo najúprimnejšie odpovede, rozhodli sme sa, že sa pánov-respondentov nebude pýtať žena, pred ktorou by si muži brali servítku, ale o prieskum sme požiadali spolupracovníka redakcie. Vďaka tomu (alebo preto, že sa pýtajúci pohybuje v špecifickom okruhu kamarátov) sme získali odpovede priame a trochu nepublikovateľné "porno" balenia, takže sme ich predsa len ľahko "zjemňovali", píše idnes.cz.

"Musím sa priznať, že najčastejšie myslím na inú," odpovedal Patrik (43) a dodal, že to ale nijako nesúvisí s partnerkou a jej kvalitami. "Často si so slečnou A idealizujem B a nabudúce to mám zase naopak."

Podobne je na tom aj Aleš (34). "Keď sa zle sústredím, myslím napríklad na tú, s ktorou som išiel vo výťahu, mala vysoké podpätky, pekný zadok .... Pomôže to okamžite. Alebo na kamarátku, ktorá sa mi predtým ozvala. Ak chcem oddialiť koniec, hrám v mysli futbal. "

Väčšina opýtaných mužov sa zhodla, že je to individuálne. "Sex je pre mňa hlavne v orálnom podaní. Najčastejšie si spomeniem, že som si dlho nezapálil lahodnú Cohiba cigaru. Musím doplniť a udržiavať humidor v správnej vlhkosti, "tvrdí Franz (43), zatiaľ čo Pavol (52) je sám sebe protivný svojou nudnosťou. "Prevádzkujem sex len doma, myslím väčšinou len na to, ako ma znova a znova prekvapuje, ako veľmi nás to oboch (!) baví. A nech to trvá dlho. Tiež mi občas napadne, prečo to nerobíme častejšie?"

Erotické fantázie sú podľa sexuológa Jaroslava Zvěřinu dôležité a so svojimi pacientmi o nich diskutuje často. "Heterosexuálny muž máva asi najčastejšie problém, keď sa mu pri sexe s partnerkou vybavujú spomienky či predstavy vzťahujúce sa k iným ženám," hovorí. Keďže sa na neho obracajú pacienti s problémami, dodáva, že sa zverujú aj s predstavami deviantnými. "V tom prípade sa zvyčajne dohodneme na tom, že takéto predstavy neznamenajú nič zásadne negatívne a treba ich akceptovať ako indikátor svojej sexuálnej motivácie," vysvetľuje Zveřina.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:58