shutterstock
StoryEditor

Veľký horoskop lásky. Tieto znamenia čaká máj plný nehy a romantiky

20.04.2020, 14:00
Vzťahy
Tieto znamenia sa môžu tešiť na máj plný lásky.

Baran

Máte pred sebou mesiac plný radostných zážitkov a splnenie aj tých najtajnejších erotických snov a doteraz nesplnených očakávaní. Našťastie aj vaša polovička bude na tom podobne ako vy a nič vám nezabráni naplno sa oddať silnej túžbe, ktorá rozpaľuje vaše telo ako horúčka a vychutnať si spoločne neopakovateľnú jedinečnosť každého spoločného okamihu splynutia s pulzujúcou impulzívnosťou. Pod samotnými dotykmi sa pretvárate na niekoho iného, a zosilňuje sa aj vaša nenásytnosť a chuť oddať sa naplno hrám lásky.

Váhy

Tento mesiac vám budú hviezdy naklonené najmä v láske a ľúbostných vzťahoch. To platí aj v prípade, že máte voľné miesto vo svojom srdci a lásku či partnera ešte len hľadáte. Láska je takmer všade, cítiť ju vo vzduchu. Čakajú vás milostné stretnutia, zamilovanosť a možnosť zoznámiť sa s niekým neskutočne príťažlivým a šarmantným a nadviazať s ním nový vzťah. Máte sa veru na čo tešiť!

Vodnár

Po tieto dni bude celé vaše telo ako v ohni a sami budete túžiť obdarovať obšťastňujúcimi pocitmi a zázrakom lásky toho, koho milujete, a ukázať tak silu lásky bez toho, že by ste museli vypiť nápoj lásky, alebo použiť afrodiziakum. Iskrí to medzi vami poriadne, a vy už nedokážete odolávať tomu vábeniu a chcete ochutnať chuť síce zakázaného, ale sladkého ovocia. Šťastie máte aj v tom, že aj osoba, ktorú milujete, sa ochotne nechá vlákať do osídiel lásky a spoločne prežijete niečo, čo ste doteraz nespoznali a rozhodne na to už nikdy v živote nezabudnete a zostane to vo vás hlboko ukryté.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:23