shutterstock.com
StoryEditor

Skutočný príbeh Veroniky: Deň po svadbe som zistila, že to bol OMYL

14.04.2020, 14:00
Vzťahy
Britney Spears bola prvýkrát vydatá celých 55 hodín. Drew Barrymore 29 dní. Manželstvá, ktoré sú omylom už po pár týždňoch, sa netýkajú len celebrít, ktoré majú v živote trochu bordel. Niekedy do slepej uličky vojde v bielom aj žena ako ste vy. Veronika organizovala iným ľuďom svadby, jej manželstvo ale skončilo oveľa skôr, ako očakávala.

S Adamom sme sa poznali desať rokov. Dnes môžem povedať, že sme sa nepoznali. Chodili sme spolu tri a pol roka. Svadba bola krásna. Celá retro, vonku na lúke, mala som bodkované šaty a červený rúž. Bola dosť intímna a rodinná, jedlo sme mali vo forme rautu, spievali nám kamaráti. Bolo to v máji a vonku bola zima. Hostina bola v stanoch, takže keď sa zavreli, trošku sa to zlepšilo, ale dosť ľudí odišlo domov skôr.

Bohémi sú veľké decká, stále sa chcú na niečo tešiť

Manželstvo vydržalo presne na deň deväť mesiacov. Pred svadbou by som to nezistila, ale hneď po nej na mňa doľahla ťažoba tohto záväzku. Videli sme, že chceme od života každý niečo iné. Priznávam a beriem na seba vinu, že som sa vydávala s ružovými okuliarmi. Po svadbe som zistila, že Adam, bohužiaľ, nie je človek pre mňa. Sadol si doma a povedal, že si nebude hľadať prácu, keď svadobný salón tak dobre fachčí. Chcel byť umelcom, tak asi nebude chodiť do práce. Bol bohém, ale pred svadbou som si nechcela pripustiť, že jeho štýl života nezvládnem. Myslela som si, že keď sme sa vzali a chceme mať deti, začne si uvedomovať zodpovednosť. On ich chcel, čo mi nešlo dohromady. Bohémi sú veľké decká, stále sa chcú na niečo tešiť a tak to bolo aj u neho. Chcel pekný byt, mali sme. Chcel cestovať, cestovali sme. Chcel svadbu, bola. A čo teraz? No teraz je na rade dieťa. Stále chcel zažívať niečo nové.

Napísal mi, že mu chýbam, ale mne bolo bez neho dobre

Po svadbe povedal kamarátke, že som sa veľmi zmenila. Jasné, v očakávaní dieťaťa. Zmenili sme sa obaja, a to už sme dohromady nepasovali. Snažila som sa to riešiť a naznačovať mu, že by niečo mal robiť, ale z jeho strany prišla veľká vzbura. Vraj som ako cudzí človek, ktorý mu niečo prikazuje. Porozbíjal veci, držal mi päsť pri tvári a potom „aspoň rozflákal stôl, keď nemohol dať ranu mne.“ Kedykoľvek som vytiahla nejaký problém, jeho reakcia bola – tak sa rozveďme. Pre mňa bol rozvod vylúčený a myslím, že neveril, že by som ho bola schopná. No keď mi to povedal štvrtýkrát, odpovedala som mu – dobre. Po jednej takej hádke odišiel a ja som čakala, že si niečo zásadné uvedomí. Napísal mi, že mu chýbam, ale mne bolo bez neho dobre. Konečne som mohla dýchať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:50